Naša Milica se udala za MILIONERA iz Kazahstana: Rodila mu je ČETVORO dece a sada je svi OSUĐUJU i govore da nije sa njim iz LJUBAVI

Vesti 17.02.2023 10:30 4

Milica Polskaya sada je jedna je od najpraćenijih instagram i tik tok zvezda jer većina devojaka pomno sluša njene savete

Naša Milica se udala za MILIONERA iz Kazahstana: Rodila mu je ČETVORO dece a sada je svi OSUĐUJU i govore da nije sa njim iz LJUBAVI

Printscreen/Instagram

Na trećoj godini Pravnog fakulteta, Milica je otišla da radi u Dubai. Zaposlila se u jednom kafiću, gde je radila za mesečnu platu od 750 dolara, plus bakšiš.

Milica i napomenula da je pre odlaska u Dubai povećala grudi, a novac za to joj je dao njen deda.

Radila šest dana u nedelji po 14 sati dnevno, da bi na kraju dala otkaz jer više nije mogla da izdržo takav tempo.

 

 

Baš pre samog otkaza dogodio se susret koji je celokupan njen život promenio apsolutno iz korena!

- Moj sadašnji suprug i ja smo se upoznali u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Bio je ogroman i debeo i pred kraj on pošalje drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu - rekla je ona na svom jutjub kanalu.

 

 

- Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam kratko sa njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo igrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu "ona će meni da rodi sina" - ispričala je influenserka.

 

 

- Došao je sa ogromnim buketom cveća i ljubičastom kutijom sa slatkišima. Sastanak je trajao četiri sata. On nije znao engleski, ja nisam znala ruski i trebalo nam je da se jako dugo sporazumemo. Rukama, nogama, kako smo znali u tom trenutku. Obula sam neudobne cipele i krvarile su mi noge. Poljubili smo se tek na trećem sastanku, a ostalo je istorija - zaključila je Milica koja svakodnevno pratioce obaveštava o svom glamuroznom životu i koliko uživa u njemu.

 

 

Ona sada ima skladan brak u kojem je dobila i četvoro dece - Filipa, Gošu, Lava i Sofiju. 

- Ne planiram još uvek ništa više da radim na sebi, ne želim da preterujem. Uradila sam nos, usne i grudi i trenutno sam zadovoljna svojim barbi izgledom - rekla je jednom prilikom i dodala da je pogađaju komentari da je sponzoruša jer je majka četvoro dece. 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (4)
Loading
Boza
20.11.2022 13:10

To je najjaca ljubav. Ljubav prema novcu.

Maja
27.02.2023 18:03

@Boza - I tvoja je sa tobom da joj platis Infostan.

BOGDAN
20.11.2022 20:18

UOPSTE NE LICI NA LJUDSKO BICE.SEDI TAMO GDE SI .

El shabani
21.11.2022 09:02

ja more sporazumjeli se ,,rukama i nogama'' .... a ostalo je ,,istorija''