Džulija Roberts pokazala decu jer su napunili 18 godina: Dugo ih je čuvala i krila ali sada je PONOSNA i ima OVO da kaže

Vesti 05.12.2022 10:10 0

Evo kako izgledaju i čime se bave

Džulija Roberts pokazala decu jer su napunili 18 godina: Dugo ih je čuvala i krila ali sada je PONOSNA i ima OVO da kaže

Printscreen/Instagram

Džulija Roberts ima troje dece i gotovo ih nikada ne eksponira u medijima ni na mrežama, međutim, jedanim povodom je ipak rešila da prekrši svoje pravilo. 

 

 

Džulija Roberts je na instagramu objavila sliku svojih blizanaca ispod koje je napisala: "18. Volim vas". Uz svoju objavu dodala je nekoliko emotikona zvezda.

 

 

Zvezda filma 'Zgodna žena" ima blizance sa suprugom, snimateljem Danijelom Denijem Moderom, a imaju i 15-godišnjeg sina Henrija Danijela.

I dok Oskarovka privatne porodične fotografije objavljuje veoma retko, njen suprug javnosti na društvenim mrežama ipak češće zna da da mali uvid u njihovu porodičnu idilu i sretne trenutke.

Za sada se zna da njihova deca ne planiraju da se bave sličnim poslom kao njihova majka, ali pošto su još tinejdžeri moguće je da će promeniti mišljenje nakon fakulteta.

 

 

Glumica i Deni Moder upoznali su se na snimanju filma "Meksikanac" u kojem Džulija glumi s Bredom Pitom, a Deni Moder bio je snimatelj. Par se kasnije venčao na njenom ranču u Taosu u Novom Meksiku, 4. jula 2002. godine.

 

 

Kada su se upoznali on je bio u braku s Verom Steimberg, a ubrzo nakon što je u njegov život ušla slavna glumica predao je papire za razvod. Neki su tada Džuliju nazivali "razaračicom braka" jer je, pisalo se, preotela tuđeg supruga.

28. novembra 2004. godine zahvaljujući vantelesnoj oplodnji, njih dvoje postaju roditelj prelepih blizanaca – Hejzela Patricija i Fajnsa Voltera. Tri godine kasnije par je dobio još jednog sina, Henrija.

 

 

Komentari (0)
Loading