U sedmoj deceniji izgleda kao BOGINJA: Dokazala je da GODINE ništa ne iznače, na OVOJ liniji i mlađe joj ZAVIDE (FOTO)

Vesti 31.03.2023 18:00 0

Iako je sad ušla u sedmu deceniju, ona izgleda kao devojčica

U sedmoj deceniji izgleda kao BOGINJA: Dokazala je da GODINE ništa ne iznače, na OVOJ liniji i mlađe joj ZAVIDE (FOTO)

Profimedia

Mnoge holivudske glumice u poznim godinama vode računa o svom fizičkom izgledu, jedna od njih je i Demi Mur, bivša žena Brus Vilisa. 

Njen izgled iako ima već 60 godina, nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

 

 

Ona je rođena je kao Demi Džin Gajns 11. novembra 1962. godine u gradu Rozvelu u Novom Meksiku, od majke Virdžinije i oca Čarlsa Harmona. Njen otac je napustio njenu majku kada je bila u trećem mesecu trudnoće, zbog čega je Demi uzela prezime svoga očuha Danija Gajnsa.

Kad je Demi imala samo 12 godina, njena majka je prvi put pokušala da se ubije, a o tom događaju slavna glumica je pisala u svojim memoarima "Inside out".

- Sećam se da sam koristila svoje prste, male prste deteta, da iskopam tablete koje je moja majka pokušala da proguta - piše u memoarima koje je posvetila ćerkama i majci.

 

Kad je napunila 16 godina, odlučila je da ode od kuće, nadajući se da će za sebe stvoriti bolju budućnost. Postala je pin-ap devojka da bi zaradila novac i napustila je školu da bi mogla da sastavlja kraj s krajem.

Prvu šansu je dobila da zaigra u sapunici "Opšta bolnica", koju je uhvatila oberučke, a koja je kasnije i bila najgledanija serija u dnevnom terminu. Igrala je mladu novinarku Džeki Templton i uloga joj je donela veliki uspeh.

Devedesetih nije bilo slavnijeg para od Demi Mur i Brusa Vilisa. Venčali su se 1987. godine i u toku braka dobili tri ćerke - Rumer, Skaut i Talulu. Iako su svi verovali da im je brak skladan, par se razveo 2000. godine.

Međutim, Demi i Brus su ostali veliki prijatelji posle razvoda. Brusu je nedavno dijagnostikovana afazija, zbog čega se povukao iz glume. On sada vreme provodi sa sadašnjom suprugom Emom Heming Vilis i Demi Mur i decom.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading