Ovo su prelepe ćerke Mile Jovović: Najstarija je ista majka, a evo zašto sve tri imaju MUŠKA imena

J.V. Vesti 04.12.2022 11:22 0

Milina najstarija ćerka zove se Ever (14), srednja ćerka zove se Dašijel i ima šest godina, a najmlađa je beba, nema još godinu dana a ime joj je Ošin

Ovo su prelepe ćerke Mile Jovović: Najstarija je ista majka, a evo zašto sve tri imaju MUŠKA imena

Printscreen/Instagram

Glumica i manekenka Mila Jovović na svom instagram profilu pohvalila fotografijom sa svojom ćerkom Ever. Fotografija na kojoj majka i ćerka poziraju oduševila je Milline pratioce, a nastala je kada su bile kod frizera.

"Nove frizure za majku i ćerku", napisala je. 

 

 

Nakon ove objave, krenula je lavina komentara.

"Mini ti", 'Bliznakinje", "Neverovatno, identične ste", "Ko te klonirao" bile su samo neke od poruka koje su se pojavile brzinom svetlosti nakon Miline objave. 

 

 

Svestrana Ever govori tri strana jezika, engleski, francuski i ruski, bavi se karateom i voli filmove o Hariju Poteru. Glumila je u Marvelovom filmu "Crna udovica".

 

Inače, Mila je prošle godine po treći put postala majka.

 

 

Mala Ošin Lark najmlađa je devojčica u porodici, sledi je Dašijel Edan, dok je najstarija Ever Gabo slika i prilika svoje majke.

 

 

Mila Jovović je u braku od 2009. godine s rediteljem Polom Andresonom (54), koga je upoznala na snimanju filma "Resident Evil".

Par je odlučio da ćerkama da muška imena, pa je Ever škotsko ime za osobu snažnu poput vepra. Ime druge ćerke, Gabo, nastalo je preuzimanjem inicijala imena Millinih bake i dede -  Galina i Bogdan. A najmlađa Ošin ime je dobila po okeanu, kako bi bila moćna baš kao on.

 

 

Komentari (0)
Loading