Milu Kunis pomešali sa "kraljicom plastike": Njena reakcija je HIT na društvenim mrežama, mnogi su u čudu što je ovako odgovorila

Vesti 06.01.2023 19:30 0

Glumica Mila Kunis postala je hit na društvenim mrežama zbog svog odgovora na poređenje sa koleginicom Megan Foks.

Milu Kunis pomešali sa "kraljicom plastike": Njena reakcija je HIT na društvenim mrežama, mnogi su u čudu što je ovako odgovorila

Shutterstock

Naime, Milu su fanovi slučajno zamenili za Megan dok je delila autograme u Njujorku, a neko joj je u jednom trenutku gurnuo fotografiju na kojoj Megan i tražio  da se potpiše.

"To je Megan Foks. Volim je, odlična je. Prijatelju, drago mi je da si mislio da sam ja ona“, rekla mu je Mila i, naravno, nije se potpisala.

 


Supruga glumca Eštona Kučera jedna je od najlepših žena na svetu, baš kao i Megan, ali joj mnogi daju prednost zbog činjenice da je prirodna lepotica, dok je Megan ljubiteljka estetskih korekcija, zbog čega danas mnogi tvrde da izgleda kao plastična lutka.

 

 


Megan Foks je svoje posete hirurzima „opravdavala” borbom protiv telesne dismorfije – mentalnog poremećaja koji se odlikuje iskustvom bolesne osobe da su joj delovi tela deformisani, neprivlačni, ružni, čak i odvratni, dok je defekt o kojem govori zapravo jedva vidljiv. ili čak nepostojeći.

Komentari (0)
Loading