Viktorija Bekam objavila fotografiju sa "omraženom" snajom: Priča se da su njih dve u užasnim odnosima, a njihovi izrazi lica sve govore

Vesti 10.01.2023 19:25 1

Već mesecima se šuška da su bivša "spajsica" i njena snaja u teškoj svađi

Viktorija Bekam objavila fotografiju sa "omraženom" snajom: Priča se da su njih dve u užasnim odnosima,  a njihovi izrazi lica sve govore

Shutterstock

Viktorija je sada, očito rešila da stane na put tračevima. Naime, ona je sada objavila fotografiju na kojoj se očito zabavlja sa svojom snajom Nikolom Pelc.

Bivša "spajsica" podelila je fotografiju na Instagramu kako bi čestitala Nikol 28. rođendan. Nakon višemesečnih spekulacija da su njih dve u lošim odnosima, izgleda da je takvim pričama konačno došao kraj.

U opisu fotografije Viktorija je napisala „Srećan rođendan @NicolaAnnePeltzBeckham Nadam se ćeš imati divan dan!!! “, a Nikola je uzbuđeno odgovorila: „Hvala vam puno“.

Slika je snimljena pre nekog vremena pošto su trenutno Nikola i muž Bruklin u SAD, dok je ostatak Bekamovog klana u Velikoj Britaniji, ali izgleda da su njih dve zaista u odličnim odnosima.

I Dejvid Bekam je podelio Nikolinu fotografiju i čestitao rođendan, a ovakva porodična idila nastala je nakon što je Nikola bila primorana da ućutka glasine o navodnom rivalstvu sa svojom svekrvom Viktorijom, objavljujući da „nijedna porodica nije savršena”.

 

Govoreći za The Sunday Times prošle godine, mlada glumica je insistirala: "Nema svađe. Svuda vidim tu reč, svađa, svađa, svađa. Ne znam zašto to kažu. Možda su se zakačili za neku sitnicu? A sad to zovu sukob? Nijedna porodica nije savršena. Ne obraćam pažnju na takve natpise, inače bih poludela."

 


"Ona nije rekla da ne mogu da nosim njenu haljinu. Nisam ni ja rekla da ne želim da nosim njenu haljinu. Jednostavno se tako dogodilo i mislim da su tu počele glasine o svađi." 

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
11.01.2023 07:08

Lepsa je od sina. Nikakvi su.