Zlatni globus 2023: Selena Gomez dokazala da joj je sestra najbolja prijateljica

Vesti 12.01.2023 18:30 0

10. januara održana je 80. ceremonija dodele Zlatnih globusa u hotelu Beverli Hilton u Kaliforniji

Zlatni globus 2023: Selena Gomez dokazala da joj je sestra najbolja prijateljica

Profimedia

Među zvezdama se pojavila i Selena Gomez. Zanimljivo – nije bila sama, i što je još zanimljivije – nijedan muškarac joj nije pravio društvo. Za ovu priliku, pevačica je odlučila da povede svoju mlađu sestru, čime je dokazala da devojke treba da se drže zajedno i koliko je važna porodica podrška.

U decembru prošle godine, nakon što je objavila nominaciju za Zlatni globus, pevačica je na društvenim mrežama postavila snimak od pre nekoliko godina. Bio je to intervju iz 2011. godine kada je rekla da bi „bila čast osvojiti Gremi, ali sebe više smatra za dobitnicom Zlatnog globusa“. Kao što vidite, snovi se ostvaruju. Ove godine, Gomez je nominovana za najbolju glumicu u mjuziklu ili humorističnoj seriji za Zločini pored vrata. Istina je da ove godine nije pobedila, ali je svakako provela nezaboravno veče u dobrom društvu.

Tokom večeri, glumicu i pevačicu je podržala njena devetogodišnja sestra Grejsi Eliot Tifi. Devojčica se savršeno našla u centru pažnje, pozirajući sa njom za fotografije na crvenom tepihu. Obe su izgledale fenomenalno, za tu priliku osnivačica Rare Beauti-a odabrala je dramatičnu haljinu italijanske modne kuće Valentino, dok je njena mlađa sestra nosila žutu haljinu od tila sa šljokicama i odgovarajuću zlatnu Prada tašnu. Grejsi je Selenina polusestra , iako je mlađa preko 20 godina, imaju jaku vezu.

Mlađa sestra je Selenina verna saputnica

Selena Gomez sve češće dokazuje da je društvo njene sestre nezamenljivo . U novembru 2019, Tifi se pridružila svojoj starijoj sestri na premijeri filma „Frozen 2“ u Holivudu. Dirnuta Selena je prisustvo devojke prokomentarisala kao "najbolji osećaj". Glumica je pre nekoliko dana ponovo prisustvovala 28. rođendanu supruge Bruklina Bekama , Nikole Pelc, sa Grejsi. Može se reći da je Tifi definitivno postala Selenina životna saputnica.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading