Megan će da odlepi od besa: Javila se žena s kojom je Hari izgubio nevinost na livadi i otkrila sočne detalje o princu

J.V. Vesti 24.11.2023 16:52 1

Memoari princa Harija "Spare" podigli su puno prašine, a pošto je on otkrio puno dosad nepoznatih detalja o kraljevskoj porodici, nekako je u drugi plan pala bombastično najavljena priča o tome kako je izgubio nevinost

Megan će da odlepi od besa: Javila se žena s kojom je Hari izgubio nevinost na livadi i otkrila sočne detalje o princu

Shutterstock

Kad je, pre izlaska memoara, najavljeno da će Hari pisati o tome kako je "kao tinejdžer izgubio nevinost s prelepom starijom ženom", brzo su krenula nagađanja oko toga o kojoj se lepotici radi, a sumnje su pale na 57-godišnju glumicu Elizabet Harli.

 

Ipak, ona je to sve negirala u jednom intervjuu i javnost je i dalje ostala uskraćena za odgovor.

- Nisam ja. Nisam kriva. Ne. Ne ja. Apsolutno ne - rekla je Elizabet.

Hari je u svojoj knjizi zaista pisao o tome i otkrio da se to dogodilo na livadi iza jednog paba na selu i to kada je imao 17 godina i da ga je starija dama s kojom je vodio ljubav tretirala kao "mladog pastuva".

Sada je javila baš ona, žena koja tvrdi da je baš ona ta "starija dama" koja je mlađem sinu kralja Čarlsa oduzela nevinost.

Naime Saša Valpol (40) ispričala je da su se ona i Hari upoznali dok je ona radila u konjušnici "Highgrove" i da su se često družili u lokalnim pubovima i kućnim zabavama.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

 

 

-Bio je otvoren i zabavan. Normalan mladić, jedan od nas. Da nije imao titulu nikad se po njemu ne bi reklo da je drugačiji - rekla je.

Otkrila je da se sve dogodilo na zabavi za njen 19. rođendan i da je Hari bio taj koji je napravio prvi potez.

- Počeo je da me ljubi, bilo je jako strastveno i intenzivno. Brzo smo se našli na podu. Bilo je pomalo bezobrazno, jer smo oboje znali da to ne smemo da radimo. Osim toga, ja nisam znala da je nevin, a oboje smo bili pijani - ispričala je Saša a prenosi Dejli mejl. 

Nakon toga, ispričala je, njihovo prijateljstvo se završilo. Više se nisu dopisivali, niti su se viđali. 

- Puno toga se događalo u Harijevom  životu što nije imalo veze sa mnom. Nikad nisam mislila da će se to pretvoriti u vezu. Nismo bili u vezi pre pa nismo bili ni kasnije. To je jednostavno bio pijani trenutak. Kasnije smo se udaljili. Nije mi smetalo. Ne kajem se ni zbog čega. Je li mi žao što mu nisam poslala poruku? Ne, mislim da ništa time ne bih postigla - rekla je Saša koje je danas udata i ima dvoje dece.

Komentari (1)
Loading
Vesna
06.02.2023 11:59

Ako je on imao 17, a ona 19, kako je ona starija dama? Ustvari on je oženio stariju damu🤣