Oko nje su se otimali NAJBOLJI režiseri: Lepotom je PLENILA i izgledala kao BOGINJA, Kim Bejsindžer se toliko uništila da je postala SENKA nekadašnje sebe

Vesti 07.02.2023 12:20 0

Kim Bejsindžer je holivudska lepotica čijem izgledu nisu odoleli najlepši muškarci, a danas izgleda neprepoznatljivo

Oko nje su se otimali NAJBOLJI režiseri: Lepotom je PLENILA i izgledala kao BOGINJA, Kim Bejsindžer se toliko uništila da je postala SENKA nekadašnje sebe

Profimedia

 

Kim Bejsinger je američka filmska glumica sa švedskim i irskim poreklom. Važila je za najlepšu glumicu na svetu.

Njan brak sa popularnim glumcem Alekom Boldvinom trajao je sedam godina. Upoznali su se na setu snimanja filma "The Marrying Man".

Kim nije odolela čarima estetskih zahvata koji su uveliko uticali i na njenu glumačku karijeru. U proteklih nekoliko godina Kim retko možemo da vidimo i u javnosti, a nedavno su je paparaci snimili u Los Anđelesu. Njena transformacija i umoran izgled zabrinuli su brojne obožavaoce, koji se često prisećaju njene uloge u filmu "Devet i po nedelja". Naime, tada popularni glumački par, Kim i Miki Rurk bili su na vrhuncu slave, a danas ova glumica puni naslovne strane renomiranih časopisa zbog mnogobrojnih estetskih zahvata.

Zajedno su dobili ćerku Ajerlend 1995. godine, ali njihovoj ljubavi došao je kraj 2002. godine. Celokupni proces njihovog razvoda bio je medijski propraćen, jer je obeležen mnogobrojnim javnim svađama. Takođe, i borba za starateljstvo nad ćerkom nije mogla da bude privatna stvar bivših supružnika. Da stvar bude gora, glumac Alek Boldvin bio je tada na udaru javnosti kada je procurio snimak razgovora s ćerkom koju je nazvao svinjom. Danas, Alek i Ajerlend imaju bolji odnos. Što se tiče glumice Kim Bejsinger, u poslednjih nekoliko godina imala je jednu zapaženiju ulogu i to u filmskoj franšizi "Pedeset nijansi sive".

Borba sa agorafobijom

Glumica je u maju ove godine u intervjuu priznala u podkastu koji vodi Džejda Pinket-Smit "Red Table Talk" da se borila sa agorafobijom. Objasnila je to kao poremećaj zbog kojeg je izbegavala javna mesta, ali i mesta i situacije koje izazivaju paniku.

- Morala sam iznova da učim da vozim, godinama nisam htela da vozim kroz tunele u Malibuu. Sve me je to činilo nervoznom, za sve sam morala da se mučim da shvatim šta treba da radim - rekla je Kim.

- Nisam izlazila iz kuće, nisam išla na večere. Zaista je užasno kad osoba koja je živela kao ja ne zna šta se događa. Sve se ugasilo u meni - dodala je.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading