Čarobna supa koja ubija kilograme: Opra Vinfri otkrila dugo čuvanu tajnu, jedno jelo joj je pomoglo da smrša 20 kilograma

Vesti 25.02.2023 21:00 0

Jednog dana je donela odluku da objavi rat kilogramima i promenila je svoje navike u ishrani.

Čarobna supa koja ubija kilograme: Opra Vinfri otkrila dugo čuvanu tajnu, jedno jelo joj je pomoglo da smrša 20 kilograma

Shutterstock

Novi režim joj je doneo mnogo blagodeti, a najveća među njima je bila to što je smršala više od 20 kilograma, ana jedno jelo se u potpunosti oslonila.

Naime, ona je često držala dijete, koje su joj pomagale da izgubi dvocifren broj kilograma, ali trajno rešenje je bilo kada je odlučila da potpuno promeni način ishrane, a delimično životne navike. 

Tek tada se njeno telo u pravom smislu reči transformisalo, poznata voditeljka je ubrzo nakon toga odlučila i da izda knjigu recepata u kojoj su mogli da se pronađu recepti za brojna zdrava jela koja ona i danas priprema. 

Najveću pažnju pobrala je takozvana čarobna supa, tačnije supa od kupusa koja je deo „dijete bez dijete“ uz koju možete da skinete i do pet kilograma nedeljno.

Tajna magične supe, kako su je mnoge žene nazvale, leži u kupusu. Naime, on je niskokalorično povrće koje se sastoji od omega-3 masnih kiselina i lekovitih sumpornih materija koje štite od raka, a zbog velikog udela vitamina K, kao i antocijanina, kupus može da poboljša mentalne funkcije i koncentraciju.

Recept za „čarobnu supu“

Sastojci: 

  • 1 glavica kupusa
  • 5 glavica luka
  • 3 paprike
  • 1 celer
  • 3 paradajza
  • 2 praziluka
  • so i biber po želji

 

Priprema:

Iseckajte povrće, prelijte vodom i kuvajte petnaestak minuta. Kuvajte dok povrće ne omekša, a supu možete jesti toplu ili hladnu.

Preporuka je da supu uvrstite tri puta nedeljno na celodnevni meni kada jedete samo nju. Kasnije je možete uvrstiti i u normalnu dnevnu rutinu uz glavno jelo, a rezultati su fantastični.

Komentari (0)
Loading