Adrijana Lima se vraća u velikom stilu: Svi su je prozivali da se ugojila, a ona će ponovo biti VIKTORIJIN ANĐEO

Vesti 06.04.2023 16:15 0

Čuvena manekenka Adrijana Lima, posle četvorogodišnje pauze, vraća se manekenstvu i ponovo će biti zaštitno lice brenda "Victoria's Secret".

Adrijana Lima se vraća u velikom stilu: Svi su je prozivali da se ugojila, a ona će ponovo biti VIKTORIJIN ANĐEO

Shutterstock

Veliki povratak Adrijane Lime! Brend "Victoria's Secret" najavio je čuvenu manekenku kroz najnovije fotografije za novu kampanju parfema Heavenly. Lima je pozirala u žutoj haljini, ali je krajnji rezultat zbunio milione ljudi. Na fotografijama se vidi delić lica i nagoveštaj tela, zbog čega su obožavaoci primetili da je cilj bio da se Lima što više sakrije pod til.

"Čast je što se globalna ikona vratila kao lice naše nove kampanje parfemske vode Heavenly. Adrijana nije samo voljeni deo porodice brenda, već ona takođe obuhvata suštinu koja ovaj miris čini omiljenim. Kao i uvek, Adrijanina zanosna energija na snimanju ove kampanje odvela je glamurozan i blistav osećaj ovog mirisa na sledeći nivo i jedva čekamo da ga podelimo sa svima", rekla je Trejsi Deleu, potpredsednica kreativnog sektora za "Victoria's Secret".


Pored toga, Lima je podelila vest sa svojim fanovima i pratiocima na Instagramu, otkrivajući detalje o novom partnerstvu i delivši svoje uzbuđenje što će se pridružiti brendu donjeg veša nakon njihovog novog imidža.

- Tako sam uzbuđena što ponovo radim sa Victoria's Secret, brend mi je uvek bio kao porodica. Biti zaštitno lice ove ikone kampanje i mirisa je tako posebno jer lepo dopunjuje ženstveni sjaj, koji je simbol inspirativne misije Victoria's Secret da proslavi svaku ženu“, rekla je Adrijana Lima medijima. Ova 42-godišnja manekenka je takođe izjavila da je bilo neverovatno ponovo biti na snimanju sa svima, a menadžment Viktorije sikret rekao je da će tokom godina puštati sve više proizvoda u čije će reklamne kampanje biti Adrijana Lima.


BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading