Poznati GLUMAC proziva bivšu jer mu je rodila bolesno DETE: Tokom RAZVODA glumio žrtvu, sad mu govore da je OLOŠ

Vesti 11.04.2023 18:30 0

Čuveni glumac Kris Prat jednom se našao na meti kritika nakon što je ponizio bivšu suprugu koja je rodila bolesno dete, a sada je ponovo uvredio.

Poznati GLUMAC proziva bivšu jer mu je rodila bolesno DETE: Tokom RAZVODA glumio žrtvu, sad mu govore da je OLOŠ

Profimedia

Glumac Kris Prat ponovo se našao na meti kritika nakon intervjua u kojem je pričao o svojim psihičkim problemima i počecima veze sa Ketrin Švarceneger, sa kojom sada ima dvoje dece.

Nije tajna da je o svojoj drugoj ženi uvek govorio u superlativima, i upravo to ga je dovelo u nevolje. Dok je veličao sadašnju, ponizio je bivšu suprugu i to mu javnost nije oprostila, a akcija ga je umalo koštala karijere.

Uspeo je da se izvuče, ali izgleda da nije naučio lekciju, sudeći po onome što je rekao gostujući u emisiji „Dru Barimor Šou“. Tom prilikom je rekao da je bio "na mračnom mestu" kada je upoznao Ketrin. Naime, on je upoznao stariju ćerku Arnolda Švarcenegera kada se razvodio od glumice Ane Faris, a venčali su se samo pet meseci kasnije.


„Za mene je to bilo moje lično putovanje pronalaženja više sile i oslanjanja na nju i osećaja kao, 'Molim vas, spasite me' i osećanja spasenja. A onda sam nedugo zatim upoznao ženu svojih snova - rekao je glumac. Rekao je da ju je prvi put video u crkvi i da se potajno pita ko je ona, dodajući da nisu odmah počeli da se zabavljaju, ali da se to ubrzo dogodilo. „Bog ima dugme za premotavanje unapred, znaš? Kada te prava stvar - bum - jednostavno pogodi. Zaljubljuješ se i oženiš“, dadao je.

Podsetimo, Kris je 2021. godine podelio fotografiju sa suprugom i javno joj zahvalio što mu je 'podarila neverovatan život' i što je 'rodila zdravu ćerku', a mnoge je naljutila činjenica da je na to ukazao otkako je sin iz braka sa Anom Faris koji je imao niz zdravstvenih komplikacija. Njegov sin Džek rođen je prerano i imao je samo 1,7 kilograma pri rođenju. Bio je na nekoliko operacija i još uvek ima problema sa vidom i srcem. „Sin Krisa Prata i Ane Faris rođen je sa krvarenjem u mozgu koje je ostavilo neizbrisive posledice na njegovo zdravlje i pokretljivost. Ali veoma je važno da se glumac sada pohvali da konačno ima zdravo dete. Kris Prat je običan ološ', bio je jedan od komentara na Pratovu objavu.

Poznati GLUMAC proziva bivšu jer mu je rodila bolesno DETE: Tokom RAZVODA glumio žrtvu, sad mu govore da je OLOŠ

Profimedia

 

Ana nije komentarisala kontroverzne reči svog bivšeg muža.


Glumac je mesecima bio na meti kritika, a svaki njegov potez bio je pod lupom. On je za Men's Health pre nekoliko meseci priznao da je bio izuzetno uznemiren zbog situacije i da je plakao. „Rekao sam nešto poput: 'Nađi nekoga ko te gleda kao što moja žena gleda mene.' A onda sam dodao da je volim. Tako sam zahvalan svojoj ženi - dala mi je prelepu, zdravu ćerku", objasnio je Prat. „A onda je izašla gomila članaka u kojima se govorilo da je tako strašno. Da ne mogu da verujem da bi Kris Prat bio zahvalan za zdravu ćerku kada mu se prvo dete rodi pre vremena. To je takav udarac za bivšu ženu.' „Pomislio sam – ovo je tako grozno! Moj sin će to pročitati jednog dana. Ima 9 godina. To mi je stvarno zasmetalo, čoveče. Plakao sam zbog toga. Mrzim što su ovi blagoslovi u mom životu - za ljude koji su mi bliski - pravi teret", dodao je Prat.
 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading