Zvanično je NAJZGODNIJA baka na svetu: Ima i telo i lice devojke, uspeva joj uz pomoć nekoliko TRIKOVA

Vesti 14.04.2023 19:00 0

Bivša supruga Erosa Ramacotija, Mišel Hunciker, nedavno je postala baka, ali po njenom izgledu to nikada ne biste pomislili

Zvanično je NAJZGODNIJA baka na svetu: Ima i telo i lice devojke, uspeva joj uz pomoć nekoliko TRIKOVA

Profimedia

Mišel Hunciker (46) prva je supruga slavnog Erosa Ramacotija (59) sa kojim je dobila ćerku Auroru (26). Par se venčao 1998. i razveo 2009. Mišel je bila u centru pažnje nakon što je jednom progovorila o tome kako je pala u kandže kulta.

Nakon razvoda od pevača, ljubav je pronašla u italijanskom biznismenu Tomasu Trussardiju. Venčali su se 2014. i imaju dve ćerke, ali su se u proleće prošle godine razveli zbog, navodno, nepomirljivih razlika.


Televizijska voditeljka je posle dužeg vremena viđena u javnosti. Fotografi su je snimili ispred klinike u Luganu, u Švajcarskoj, gde je njena ćerka Aurora rodila sina kome je dala ime Čezare. Mišel je bila odličnog raspoloženja i mahala je paparacima baš kao i Aurora koja je izašla sa svojim dugogodišnjim dečkom Goffredom Cerzom i njihovim detetom.



Hunziker je privukla pažnju kao najlepša poznata baka, a pojavila se u blizini klinike sa prijateljicom i svojom majkom i nema sumnje da je od nje nasledila sjajne gene. Mnogima je neverovatno da poznata televizijska voditeljka i dalje ima figuru i mladalački izgled na kojem joj zavide mlađe devojke. Ali kako održava formu? Tajnu je otkrila u nekoliko intervjua i nedavno objavila na svom Instagram profilu.


Šta Mišel obično jede?

Dan počinje doručkom, parčetom prepečenog hleba sa proteinskim namazom ili sa malo šećera i masti. Što se tiče glavnih obroka, ona se ne odriče svojih omiljenih namirnica, već je veoma disciplinovana u pogledu količine i veličine makronutrijenata. Svaki dan jede 125 grama proteina, 140 grama ugljenih hidrata i 50 grama masti.



Umesto crvenog mesa jede belo, ribu i jaja, ali i nemasne sireve, koji su uvek dobri. Ulje samo hladno ceđeno, bez prženja. U obzir dolazi samo lagano pečenje na pari ili roštilj.

Dijeta se zasniva na broju 6

Šest dana u nedelji je restriktivnija u ishrani, ali sebi daje jedan slobodan dan od dijete. Nedeljom sebi dozvoljava čašu crnog vina uveče i nekoliko sitnih slatkih ili slanih zalogaja, ali i ispunjava svaku kulinarsku želju jer je ključ u ravnoteži.



Trening

Međutim, zdrava i uravnotežena ishrana nije dovoljna ako želite da izgledate kao Mišel. Svakako ima malo genetike, ali i fizička aktivnost ima svoje zasluge. Kaže da nikada ne stoji mirno i da voli treninge. Međutim, umesto teretane preferira sportove koji su potpuniji i zabavniji.

Bavila se skijanjem, gimnastikom, ali voli i planinarenje, pilates i stručnjak je za borilačke veštine. Ako nema vremena za sport, odvoji pola sata za trening kod kuće. Uz nekoliko jednostavnih vežbi ima zategnute ruke.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading