Gledao SMRTI u oči: Glumac Bredli Kuper progovorio o TRAUMATIČNOM događaju, JEDVA izvukao živu glavu

Vesti 02.12.2021 10:20 0

Glumac Bredli Kuper jedna je od onih zvezda koja ne izbegava mesta za "obične" smrtnike. Kada je potrebno, ne okleva da putuje metroom, ali je tamo doživeo iskustvo koje bi najradije izbrisao iz sećanja

Gledao SMRTI u oči: Glumac Bredli Kuper progovorio o TRAUMATIČNOM događaju, JEDVA izvukao živu glavu

Tanjug/Ap

Kako je otkrio na podijumu sa Daksom Šepardom, 2019. godine imao je strašan incident. On je napadnut u njujorškom metrou sa nožem , obaveštava CNN.

Bredli, koji je bio velika zvezda u to vreme, rekao je incident bio neverovatno lud .

- To se dogodilo ujutru, oko 11:45. Sećam se da sam video oči te osobe i pitao se koliko su mladi - rekao je Kuper.

Rekao je i da je muziku slušao preko slušalica i da nije čuo buku oko sebe. Odjednom je, međutim, primetio čoveka koji je uperio nož u njega, za koji je mislio da ima dugo sečivo i drvenu dršku. Kuper je potrčao i preskočio ogradu unutar stanice. Međutim, pokušao je da uhvati napadača.

- Preskočio sam ogradicu, sakrio se iza belog, popločanog ulaza u metro i skinuo slušalicu. Osumnjičeni je takođe preskočio ogradu za mnom i pobegao. Slikao sam ga. Zatim sam ga jurio uz stepenice. On je počeo da beži - opisao je glumac dramatično iskustvo.

Bredli Kuper

Tanjug/Ap

 

Takođe je otkrio da je uspeo da snimi još dve fotografije napadača i da je incident kasnije prijavio obližnjoj policijskoj stanici. Ali onda je morao da pređe na roditeljske obaveze i pokupi ćerku iz škole.

Bredli je dodao da se verovatno previše skrasio u Njujorku.

- Nisam obraćao pažnju. Shvatio sam da sam počeo da se osećam previše dobro u ovom gradu - rekao je.

Iako je Bredlijevo iskustvo zastrašujuće, prema statistikama, kriminal u njujorškom metrou postepeno opada. Vrhunac je dostigao krajem 1970-ih i početkom 1980-ih. Prema statistici njujorške policije , kriminal u predgrađu je pao u oktobru 2021. godine. Njujorška policija je u oktobru zabeležila 40 pljački, 85 velikih krađa i 34 napada na 472 stanice metroa.

Komentari (0)
Loading