Krila ga je GODINU dana: Rijana otkrila IME koje je dala sinu, jednoj osobi su ona i ASAP Roki odali počast

Vesti 11.05.2023 10:20 0

Rijana i Asap Roki godinu dana kriju ime svog sina, a sada je došao trenutak da ga otkriju

Krila ga je GODINU dana: Rijana otkrila IME koje je dala sinu, jednoj osobi su ona i ASAP Roki odali počast

Profimedia

Daily Mail je dobio kopiju potvrde o rođenju malog dečaka i sada je poznato da mu je poznati par dao ime RZA Athelston Mayers. Dobio je prezime repera kojem je pravo ime Rakim Mayers.

Rijana i ASAP Roki očigledno su svog sina nazvali kao priznanje muzičkom producentu i reperu RZA-u, frontmenu hip-hop grupe iz Njujorka Wu-Tang Clan. Pevačica se nakon porođaja nekoliko puta slikala u odeći sa imenom tog benda, a poznato je da je njen partner sarađivao sa članom grupe Rekvonom. Čini se da je par svom sinu dao srednje ime Atelston, koje deli i ASAP Roki, ali su ranije strani mediji preneli da se reperovo ime piše Atelston. Izvod iz matične knjige rođenih takođe otkriva da je RZA rođen u medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Anđelesu.

Inače, Rijana je NA nastupu na Super Bowlu  u februaru otkrila da je po drugi put trudna. Pokazala je svoj trudnički stomak u crvenom, pripijenom kombinezonu. Njen portparol je potvrdio dobre vesti. Pevačica dobro krije svoj privatni život i uspela je da sakrije trudnoću od kolega. „Čak su i neki članovi Rijaninog tima bili u neznanju. Sve je strogo poverljivo, od detalja njene emisije na poluvremenu do onoga što sledi", rekao je izvor.


Rijana je na konferenciji za novinare pre Superboula rekla da se, otkako je postala mama, oseća kao da može „preuzeti svet“ i „učiniti bilo šta“. Podsećanja radi, pevačica i ASAP Roki zajedno su od kraja 2020. godine, a pre nego što su započeli vezu bili su dugogodišnji prijatelji i on je bio deo njene Diamond turneje 2013. godine.
Komentari (0)
Loading