Princ Hari i Megan propadaju: Poslovni svet im se ruši, a evo zašto je Spotifaj raskinuo milionski ugovor

Vesti 29.06.2023 10:25 0

Filips tvrdi da je Megan odrasla u bogatom okruženju

Princ Hari i Megan propadaju: Poslovni svet im se ruši, a evo zašto je Spotifaj raskinuo milionski ugovor

Shutterstock

Prema rečima ser Trevora Filipsa, Megan Markl se suočila sa izazovima da prihvati svoj crni identitet nakon što se udala za princa Harija i „malo je napravila nered od toga“. Filips, borac za rasu i ravnopravnost, primetio je da Megan sebe nije smatrala posebno crnkinjom pre nego što se pridružila kraljevskoj porodici zbog svog privilegovanog vaspitanja. Međutim, kritikovao ju je što nije prihvatila savete i što je propustila priliku da pokaže britansku raznolikost. Ove tvrdnje su iznete tokom debate na TalkTV-u Piers Morgan: Bez cenzure.

Megan Markls nastavlja da vodi rat protiv kraljevske porodice, tvrdi da je 'hranila vukove' NETFLIKS

Ser Trevor je objasnio: „Ona je sama rekla da dok nije postala princeza, nikada sebe nije smatrala posebno crnkinjom, i to je razumljivo. Naglasio je Meganino bogato vaspitanje u Park Vjuu, Vindzor Hils, bogatoj crnoj enklavi u Los Anđelesu, i pohađanje privatne rimokatoličke škole u ​​kojoj rasa nije bila značajan faktor.

Debata se odnosila na Meganinu diskusiju o njenom mešovitom rasnom identitetu tokom njenog podkasta Spotifi, gde je istakla promenu u tretmanu kada je počela da izlazi sa princom Harijem. Ser Trevor je tvrdio da rasa nije bila Meganina teritorija i da je morala da nauči kako da se snađe kao crnkinja u svojoj kraljevskoj ulozi.

 

 

Verovao je da je pogrešno postupila u situaciji i da nije uspela da iskoristi priliku da predstavlja britansku mešovitu rasnu populaciju, koja je nastala kroz romansu, a ne kroz prinudu.

Što se tiče nedavnih dešavanja, Saseksi su se suočili sa neizvesnošću u svojim poslovnim poduhvatima. Spotifaj je navodno raskinuo ugovor od 18 miliona funti zbog nedovoljnog sadržaja, a pričalo se da Netfliks preispituje svoje partnerstvo. Tejlor Svift je navodno odbila poziv da se pojavi u Meganinom podkastu. Štaviše, došlo je do odlaska osoblja iz kancelarija i preduzeća Harija i Megan, a Trejsi Rajerson je postala nova šefica scenarističkog sadržaja u Archevell Productions.

U svetlu odluke Spotifaja, Džeremi Zimer , izvršni direktor United Talent Agenci, inaveo je da Megan nije bila veliki audio talenat i da slava ne garantuje veličinu u određenoj oblasti. Magazin Varieti je objavio da Spotifaj očekuje više sadržaja od Saseksa i njihovog tima.

Komentari (0)
Loading