Da li je moguće da je takav nečovek? Dok Bekam leži na milionima, sestra mu prosi za hranu

Vesti 17.07.2023 18:30 0

Dejvid Bekam nedavno je iznenadio mnoge pokazujući svoju majku, iako obično krije članove svoje porodice, posebno sestru koja se jedva snalazi finansijski. Slično je i sa Viktorijom

bekam

Printscreen/Instagram

Retko se može videti bilo koji član porodice Bekam na profilima Dejvida i Viktorije, osim dece. Zato je bilo iznenađenje kada je poznati fudbaler nedavno objavio selfi sa majkom Sandrom Georginom Vest.

Sandra Georgina Vest je bila velika podrška Dejvidu tokom cele njegove karijere, što nikada nije krio.

Sandra je nekada bila frizerka, a udala se za Dejvidovog oca Alana 1969. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu. Bili su u braku 32 godine i imaju troje dece. Nažalost, razveli su se 2002. godine, a Dejvid i njegove dve sestre okrivljuju oca za razvod.

Na Dejvidovom profilu možete videti samo par fotografija iz detinjstva sa svojom sestrom Lin. Godinama se šuška da se Dejvid zapravo stidi svoje sestre.

Lin je godinama prolazila kroz teške trenutke, pa čak je jednom prilikom molila za pomoć kako bi kupila hranu, iako se procenjuje da Dejvid i Viktorija imaju bogatstvo od preko 450 miliona dolara.

Ipak, uprkos svojim milionima, Dejvid je godinama dopuštao svojoj sestri da se bori sama, čak i da živi od socijalne pomoći.

Lin je morala da proda svoju imovinu na internetu, uključujući retke ploče, kopačke, knjige i druge stvari, samo da bi preživela i izbegla beskućništvo.

Vesti o Lininom teškom životu postale su javne 2019. godine, nakon što je saznala da je Dejvid bio domaćin zabave vredne 30.000 funti, a Lin nije bila pozvana. Naravno, to je izazvalo skandal. Danas se čini da su ona i Dejvid u boljim odnosima, iako nije poznato da li je Lin uspela da se izvuče iz finansijskih problema. Prošle godine je čak objavljena zajednička fotografija sa majkom i svim sestrama na Dejvidovom Instagramu, a Lin je izgledala bolje nego ikad ranije. Ali šta se dogodilo da Dejvid okrene leđa svojoj sestri, pogotovo u tako teškom trenutku?

bekam

Printscreen/Instagram

 

Odnos između Dejvida i Lina se pogoršao još 1998. godine, kada je fudbaler upoznao Lininog budućeg muža. Zbog toga je jedva pristao da prisustvuje venčanju godinu dana kasnije, dok je Viktorija odbila da dođe.

Lin se kasnije razvela 2015. godine, a zatim se borila za starateljstvo nad svoje troje dece. Njen bivši suprug je bio umešan u trgovinu drogom, pa je njihov dom često bio okupljalište dilerima. Dejvid je čak kupio kuću za sestru za 250.000 funti.

Jedni engleski mediji tvrde da je problematični bivši suprug verovatno glavni razlog zbog kojeg se Dejvid udaljio od sestre, dok drugi ističu da nije smeo da je ostavi na cedilu ni u jednom trenutku, jer je ona tada bila potpuno zavisna od državne pomoći.

Kada je otkriveno da Lin prodaje imovinu kako bi pobedila bivšeg supruga na sudu, navodno je Dejvid bio šokiran i tvrdio da nije znao šta se dešava u životu njegove sestre.

Međutim, iako mu je javnost oprostila prvi put, nije bilo jasno zašto Dejvid nije pomogao svojoj sestri 2019. godine kada je ponovo prolazila kroz teškoće, zajedno sa svojom decom koja nisu bila kriva za situaciju.

Viktorija takođe nema najbolji odnos sa svojom sestrom. Povremeno objavljuje nekoliko slika sa Luizom. Poslednji put je to učinila prošle godine uz reči: "Volim je mnogo. Najbolja majka i sestra."

bekam

Printscreen/Instagram

 

O Luiz ne znamo mnogo, osim da je mlađa sestra Viktorije i da ima 39 godina. Takođe, ima četvoro dece - Finlija, Liberti, Talulu-Mej i Kvinsija, koje je dobila u braku sa bivšim suprugom Darenom Fludom. Luiz takođe radi u modnoj industriji i ima svoju prodavnicu u Engleskoj.

Inače, sestre izgledaju neverovatno slično, a mnogi misle da bi Luiz bila gotovo identična Viktoriji da nije imala operacije.

https://pin.it/2C7EiSb

Mnogi su primetili da je mlađa sestra izgledala starije, što je dodatno podržalo spekulacije o plastičnim operacijama. Viktorija je poznata po svom zategnutom licu i usnama, što je često izazivalo ismevanje na društvenim mrežama. Fotografije iz prošlosti jasno pokazuju koliko je promenila svoj izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @softnostalgias

Komentari (0)
Loading