Njen bivši je silovao više od 80 žena: Ona je tvrdila da ne zna ništa o tome, a sada uživa sa najskromnijim glumcem na svetu

Jelena Vukelić Vesti 21.09.2023 14:35 0

Nakon što je sa bivšim suprugom prošla kroz mučnu situaciju, sada uživa u ljubavi sa glumcem.

Adrijan Brodi

Profimedia

Glumac Adrijan Brodi i modna dizajnerka Džordžina Čepman već su nekoliko godina u ljubavnoj vezi, iako su prvi zvanični zajednički izlazak imali tek u junu 2021. godine.

Retko ih možemo videti zajedno u javnosti, ali su ih sada paparaci fotografisali na letovanju na St. Tropezu. Uživali su u vožnji gliserom nakon čega su se iskrcali na obalu, a po osmesima na njihovim licima činilo se da se zaista lepo provode.

Glumac je šetao u crnoj ležernoj kombinaciji, dok je njegova izabrana nosila lepršavu belu haljinu do poda, savršenu za plažu i tople letnje dane.

Adrijan Brodi

Profimedia

 

 

Inače, mnogi su bili iznenađeni kada je u javnost procurela vest da Brodi, poznat i kao veoma prizemljena zvezda koja živi daleko od holivudske raskoši, ljubi ženu koja je bila u braku sa holivudskim monstrumom Harvijem Vajnstinom, sa kojim ima i dvoje dece.

Nakon što je Vainstin osuđen na dugu zatvorsku kaznu zbog zlostavljanja brojnih žena, Džordžina je tvrdila da nije znala ništa o njegovim zlodelima. 'Nikada nisam ni sumnjala. Zato je sve toliko bolno, bila sam uverena da je moj brak srećan. Obožavala sam svoj život', rekla je  2018. godine.

Harvija je upoznala 2004. godine, a tri godine kasnije su se venčali. Zahtev za razvod pokrenula je nakon što ga je 2017. godine više od 80 žena optužilo  za seksualno zlostavljanje. U januaru 2018. godine su dogovorili detalje razvoda, a brak je zvanično okončan u julu 2021. godine.

Džordžina je prvi put progovorila o optužbama protiv svog bivšeg supruga u intervjuu za Vogue u maju 2018. godine.

"Postojao je deo mene koji je bio strašno naivan, tako naivan... Imam trenutke besa, trenutke zbunjenosti, trenutke neverice. I imam trenutke kada samo plačem zbog svoje dece. Kakvi će im biti životi? Šta će im ljudi reći? Vole svog oca. Vole ga. Jednostavno ne mogu da podnesem sve to zbog njih", rekla je.

 

Komentari (0)
Loading