Megan dobija 80 miliona dolara ako se razvede od Harija: Čarls je ipak umešao prste, postavio je uslov na koji ona nikada neće pristati

Marina Đurđević Vesti 02.08.2023 10:20 0

Njihov brak počeo je da se ruši od pandemije 2020. i 2021.

Megan Markl

Profimedia

Kako izveštavaju strani mediji, brak Megan Markl i princa Harija nalazi se u najtežem periodu od kada su izgovorili sudbonosno "da". Nakon odlaska sa dvora, kontroverzni par je u više navrata bio glavna tema medija, ali se čini da im ne ide baš sve kako su planirali.

Njihov brak počeo je da se ruši od pandemije 2020. i 2021. zbog finansijskih problema: neuspeha posla, ekonomske recesije, kao i smrti Harijeve bake i dede: princa Filipa i kraljice Elizabete II, što je sve sprečilo par da se istakne u svojim radnim projektima.

Na osnovu glasina o njihovom rastanku britanska štampa je počela da spekuliše šta bi američka glumica dobila ukoliko se odluči na razvod od Harija. Priča se da postoji predbračni ugovor koji bi Megan osigurao lagodan život u godinama koje su pred njom. 

Ipak, postoje i tvrdnje da se kralj Čarls III nije složio sa unapred dogovorenim iznosom. Navodna klauzula navodno predviđa da bi Megan trebalo da dobije 80 miliona dolara za podršku njihovoj deci, Lilibet i Arčiju, navodi The Dejli mejl.

Finasijki problem nije jedina komplikacija u njhovom razvodu, s obzirom na to da bi Hari imao puno starateljstvo nad decom, a čime se Markl naravno ne slaže i sigurno bi pokušala da se izbori za starateljstvo.

Sredinom jula, par je izgubio ugovor sa Spotifijem od 20 miliona dolara nakon što Meganin podkast, "Arhetipovi", nije generisao dovoljno prihoda da bi dobio produženje za drugu sezonu. Dokumentarac koji su snimili za Netfliks, "Hari i Megan", koji beleži njihovu ljubavnu priču usred medijskog uznemiravanja, nije uspeo da dobije nominaciju za Emi.

 

Komentari (0)
Loading