Opet se podžapali: Ona prevrće očima i grize usne, a on nervozno maše rukom tokom vožnje

Vesti 03.10.2023 15:29 0

Džej Lo i Ben Aflek izgledali su napeto kada su snimljeni tokom vožnje u Los Anđelesu. Ben je nešto žustro objašnjavao dok je Dženi pravila grimase.

džej lo

Profimedia

Poslednjih meseci se šire glasine o razlazu ovog popularnog bračnog para, jer su primećeni kako se svađaju u javnosti, čak i na dodelama nagrada. Još u maju su bili primorani da poreknu da su imali žestoku raspravu na crvenom tepihu kada su bili na premijeri Dženiferinog novog filma, a na snimku se videlo da divlje gestikuliraju.

Sada su Dženifer i Ben dodatno podstakli glasine o problemima u raju nakon što su uslikani kako ozbiljno razgovaraju dok se voze kroz Los Anđeles. Žestok razgovor su vodili i kada su se kratko parkirali, a lepa Dženi je delovala napeto i iznervirano. Ni Ben nije izgledao previše srećno, a gestikulirao je rukom gledajući čas kroz prozor čas u nju.

džej lo

Profimedia

 

U jednom trenutku, Dženifer je stisnula zube i skupila usne, dok je frustrirano stezala vilicu. Nije gledala u Bena dok je govorio nešto. On je gestikulirao rukom, međutim Dženifer nije delovala impresionirano onim što je govorio.

Dženifer Lopez i Ben Aflek su prvi put počeli da se zabavljaju 2002. godine, a posle skoro dve decenije razdvojenosti, par se ponovo spojio i venčao.

Komentari (0)
Loading