Zendaja u pobedničkoj modnoj kombinaciji: Izazovna bela haljina dubokog dekoltea pokorila Pariz

Olja Jelić Vesti 03.10.2023 17:28 0

Modna kombinacija mlade američke glumice Zendaje na crvenom tepihu revije Louisa Vuittona u Parizu odnela je titulu "pobedničke" nakon što se pobrinula da sve oči budu uperene u nju.

Zendaja

Profimedia

Zendaja se pojavila na predstavljanju nove kolekcije brenda Louis Vuitton na Nedelji mode u Parizu, noseći odvažnu belu haljinu sa dvostrukim rajsferšlusom. Haljina je imala gornji rajsferšlus koji je bio povučen do njenog donjeg dela stomaka, dok je donji bio otvoren do sredine butina.

Izgled je uparila sa štiklama, minimalističkim Bulgari nakitom koji je uključivao mini minđuše, zlatne narukvice i prsten.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

Prisustvovala je reviji ženske odeće za proleće/leto 2024. u pratnji dugogodišnjeg stiliste i bliskog prijatelja, Lava Roaša.

Zendaja je ovog aprila debitovala kao ambasador brenda Louis Vuitton u sklopu kampanje za lansiranje torbe Capucines.

Među prisutnima na reviji bile su i druge poznate ličnosti poput Kejt blanšet, Ane de Armas, Redžine King, Džejdena Smita, Venus Villiams.

Ove jeseni Zendaja je trebala da se pojavi u nastavku filma "Challengers" i "Dune", međutim, zbogt štrajka pisaca ti filmovi su pomereni za 2024. godinu.

 

 

Komentari (0)
Loading