Sofija Vergara sija: Uhvaćena u izlasku sa novim dečkom, svi komentarišu da je nikad lepša

Olja Jelić Vesti 07.11.2023 17:06 0

Sofija Vergara nakon razvoda od Džoa Manganijela, sreću je našla i to u zagrljaju uglednog ortopedskog hirurga Džastina Salimana.

Sofija Vergara sa dečkom

Profimedia

Sofija Vergara nakon razvoda od Džoa Manganijela, sreću je našla i to u zagrljaju uglednog ortopedskog hirurga Džastina Salimana.

Sa njim je snimljena tokom odlaska u popularni italijanski restoran Giorgio Baldi u Santa Moniki, gde su večerali zajedno i ni u jednom trenutku se nisu krili od paparaca.

Par je prvi put zajedno snimljen prošlog meseca, kada su izašli na večeru u Funke, italijanski restoran na Beverli Hilsu. Tokom oktobarskog izlaska, primećeni su i u restoranu i u automobilu koji je vozio Saliman.

"Ona uživa u životu. Deluje pozitivno i sa puno energije. Sofija je dobro podnela razvod. To nije bila laka odluka, ali sada joj ide odlično", kazao je izvor.

Njen novi izabrnik Saliman ranije je bio u braku sa glumicom Bri Turner poznatoj po ulogama u serijama "Grimm" i "The Ugly Truth". Proveli su 10 godina zajedno, a razveli su se 2018. godine. Imaju dvoje dece.

 

 

Komentari (0)
Loading