"Nisam htela da imam dve bebe": Slavna glumica otkrila detalje veze sa Kanje Vestom, varnice pršte na sve strane!

Vesti 08.11.2023 19:57 0

Rekla je da je to bilo izuzetno iscrpljujuće i neizdrživo...

Džulija Foks

EPA

Američka glumica i modna ikona Džulija Foks je tokom nedavnog gostovanja u emisiji ,,The Drew Barrymore Show" otkrila detalje njene veze sa ozloglašenim reperom Kanje Vestom.

Foks je krajem prošle godine istakla da sa Kanjeom Vestom nije izlazila ni zbog novca, niti zbog slave. Rekla je da je to uradila za Kim Kardašijan. Glumica, model i bivša domino dama branila je svoju vezu sa reperom na TikTok-u, odgovarajući na komentar koji kritikuje njenu dvomesečnu vezu sa „poznatim nasilnim mizoginikom i antisemitom“, Foks objašnjava svoje obrazloženje. 

Sada se pojavila u emisiji poznate glumice Dru Barimor i ponovo progovorila o famoznoj romansi. Foks je otpočela priču prisećajući se dana kada se upoznala sa Vestom.

- Kada sam ga upoznala, mislila sam da niko neće čuti za nas jer se često dešava da se zabavljate sa poznatim ličnostima, ali da su oni jako privatni i da vam govore: ,,Nemoj da objavljuješ slike mog kupatila...", zato sam pomislila da će biti tajna, rekla je Džulija.

 

 

Onda je nastavila rekavši da je bila šokirana kada je vest da su njih dvoje u vezi procurela u javnost, te da je potom odlučila da prihvati situaciju. Odlučila je da nosi odeću u kojoj on želi da je vidi i da radi ono što joj on kaže.

-Nažalost mogla sam to da radim samo neko vreme. Njemu je na kraju krajeva bila potrebna osoba koja će biti tu stalno, a ja to nisam mogla da mu pružim. Imala sam sina. On je želeo da stalno pričamo preko telefona, dok sam ja morala da menjam pelene, pa sam zato kupila bežične slušalice kako bih mogla da pričam s njim i istovremeno se fokusiram na majčinske obaveze, objasnila je.

Rekla je da je to bilo izuzetno iscrpljujuće i neizdrživo. Vrlo brzo je shvatila da ne može nikoga da savi ispred svog sina. Njen sin mora da bude na prvom mestu. 

-Bilo je previše. Nisam htela da imam dve bebe. Nisam mogla da postignem, istakla je glumica. 

Deo intervjua možete pogledati ovde:

 

 


Bonus video:

 

@najzena.rs Šta mislite o nošenju veštačkih trepavica na radnom mestu? #najzena #zena #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading