"Pratio nas je ceo dan, nije odustajao": Ana Ivanović otvoreno o neprijatnim trenucima koje je doživela sa Bastijanom

Slobodanka Ćorić Vesti 21.11.2023 12:35 0

"Uvek me prvo nasmeje, a onda mi kaže samo 'Ali ti imaš problem sa organizacijom', što je mnogo smešno, jer sam ja jako organizovana. A, ja njemu pokušavam da kažem da nemam problem sa organizacijom, već imam previše stvari koje pokušavam da stavim u jedan dan, ali on to ne razume

ana ivanović

Printscreen

U podkastu "ALESTO", Ana Ivanović je govorila o braku sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, životu, vaspitanju dece, ali i o manje prijatnim epizodama koje neizbežno donosi njihov život "selebritija", na koji nekad nerado moraju da pristanu. Skoro deset godina kasnije, njih dvoje su u srećnom braku, imaju trojicu sinova, među kojima najstariji ima pet i po godina, a najmlađi je rođen ove godine i svi zajedno uživaju. 

 "Iskreno, Basti toliko voli da dođe u Beograd i uživa ovde. Išao je na padel sa mojim bratom i nekad mi se čini da više uživa u Beogradu nego ja, jer sam ja uvek na sto strana, a on uvek nađe vreme da popije kaficu, ode na padel, na golf, da ode na utakmicu, ali sve u svoje vreme", rekla je Ana.

Njih dvoje se rado provode i u kafani, a Švajnštajger tada često ima problem da se seti neke srpske pesme. "Ima ovde i prijatelje, uvek to lepo organizuje. Stvarno o Beogradu priča sve najbolje, mnogo voli naš mentalitet, kafane, muziku, ali najsmešnija je priča kada odemo u kafanu i uvek hoće da naruči pesmu, a pošto nekad ne zna sve te pesme, onda naručuje 'La Bamba', pa su u našoj kafani to par puta svirali", nasmejala se Ana.

Ivanovićeva je probala da u nekoliko rečenica objasni njihov odnos. "Uvek me prvo nasmeje, a onda mi kaže samo 'Ali ti imaš problem sa organizacijom', što je mnogo smešno, jer sam ja jako organizovana. A, ja njemu pokušavam da kažem da nemam problem sa organizacijom, već imam previše stvari koje pokušavam da stavim u jedan dan, ali on to ne razume. On se organizuje i da odmori, da popije kafu i onda ne može da razume da i ja ne mogu isto tako".

Na kom jeziku pričaju?

"Na engleskom. Malo sam tek sad naučila i polagala test D1, pa mi je to bilo najlakše. Jedini je problem što kad hoćemo nešto da kažemo krišom da deca ne razumeju, nemamo drugi jezik, jer ne razumemo, a oni pričaju sva četiri".

Ipak, život uz tako poznatog supruga i uz svu Aninu popularnost, nosi sa sobom i neke neizbežno komplikovane, pa i neprijatne situacije. "Jeste, i dan-danas je to napadno kada su paparaci u pitanju, pogotovo i zbog dece. Neki put je to malo previše. Nemam način da se branim od toga. Kad smo bili u Čikagu, primetili smo paparaca i tata je otišao do njega i rekao mu 'Izvinite, molim vas, ovo je privatno vreme, šetamo, molim vas, ispoštujte to'. To je bilo pre nego što smo imali decu. Paparaco mu je rekao da je došao da napravi slike i da neće otići pre nego završi. 'Možete da šetate da vas slikam ili ću vas juriti ceo dan. To su dve opcije'. Tata se vratio i rekao 'To je to'. To je bio nemački novinar".

Rođenje dece i njihovo fotografisanje je linija preko koje Ana ne dopušta prelazak. "Meni je OK da smo javne ličnosti, ali nije OK kad ulaze u privatnost naše dece, jer mislim da imaju i zakonsko pravo da imaju svoju privatnost do 18 godine. Nemam problem kad sam ja u pitanju, već kad su deca".

A kada se priča o prijatnijim temama, Ana opet lako vraća osmeh na lice i priznaje da su Švajnštajgeru je Beograd i atmosfera na ovdašnjim košarkaškim utakmicama ušli "pod kožu". "Basti je rekao da u drugom životu hoće da igra u Beogradu. Samo ponavlja 'Kakva atmosfera, kakva atmosfera'".

Zanimljivo je bilo i to da je Bastijan likovao kada je Nemačka nedavno pobedila Srbiju u finalu Mundobasketa. "Poraz kao poraz u finalu teško pada, ali najteže je bilo što sam morala da ga slušam kako mi stalno govori da su oni bolji".

Dok je Bastijan čest gost na košarkaškim utakmicama crno-belih, koje je prošle nedelje gledao i u Nemačkoj protiv svog Bajerna, Ana je rastrzana između poslovnih obaveza, brige o sinovima, ali zajedno čine skladan brak i to se vidi i u njihovim javnim nastupima i na društvenim mrežama, na kojima ne tako često dele zajedničke lepe trenutke.

 

Komentari (0)
Loading