Slučaj koji je prodrmao Holivud: Advokatica je zbog velikog straha za svoju bezbednost tužila dva poznata glumca

Olja Jelić Vesti 24.11.2023 14:44 0

Prema neobičnoj tužbi, dvojac je iskoristio identitet žene i lična iskustva, za potrebe svog filma, bez njene dozvole.

Ben Aflek

Profimedia

Njujorška advokatica, koja nije htela da otkriva svoj identitet, tužila je glumce Bena Afleka i Meta Dejmona zbog uznemiravanja i uhođenja. Prema neobičnoj tužbi, dvojac je iskoristio njen identitet i lična iskustva, za potrebe svog filma, bez njene dozvole.

Ben Alflek i Met Dejmon optuženi su za prisluškivanje njene kuće i hakovanje uređaja, ostavljajući je u strahu da će biti kidnapovana i silovana. Ceo slučaj veoma je uzburkao Holivud.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Damon (@mattdamonteam)

 

Kako je navela u tužbi, do koje je ekskluzivno došao Dejli Mejl, advokatica navodi da nekoliko filmova, kao što su „Sluškinja na Menhetnu“ i „Nestala devojka“, sadrže elemente koji su uzeti iz njenog privatnog života.

Tužba podneta Vrhovnom sudu Njujorka takođe je imenovala Kejsi Aflek, Dženifer Lopez, Kevina Smita, Rajana Sikresta i Harvija Vajnstajna kao saučesnike u navodnom plagijatu i iznošenju ličnih događaja bez pitanja.

Inače, navodna žrtva je 2001. postala je deo veb-sajta koji su osnovali Dejmon i Aflek, pod nazivom "Project Greenlight". Sajt je formiran kako bi pisci mogli da se okupe i razgovaraju o svojim idejama. Kako oštećena tvrdi ideje koje je tada iznela iskorišćene su bez njenog odobrenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Damon (@mattdamonteam)

Čuveni dvojac nije se oglašavao ovim povodom, a šta je zapravo istina saznaćemo uskoro.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading