Ona zna kako da privuče pažnju: Emili Rajtakovski prošetala u zimskom autfitu koji je otkrio i više nego što treba

Olja Jelić Vesti 20.12.2023 16:23 0

Emili Ratajkovski uslikana je u opuštenoj šetnji, u sportskom modnom izdanju koji otkriva zategnutu figuru i ravan stomak.

Emili Rajtakovski

Profimedia

Emili Ratajkovski ne može da ostane neprimećena ni kada izađe da prošeta ulicama Njujorka. Ona je povela u šetnju svog psa, a za ovaj izlazak obukla je zimsku modnu kombinaciju koja previše otkriva.

Odabrala je, naime, kratku sportsku crvenu jaknu sa crnim detaljima. Ispod nje je nosila kratku crnu majicu koja otkriva pupak. Imala je i jednostavnu usku crnu trenerku i crne patike.

Manekenka je pokazala zavidnu figuru i ravan stomak. Kosu je pustila da slobodno pada, a nosila je i četvrtaste naočare za sunce i sve vreme gledala u mobilni telefon.

Zanimljivo je da je nedavno objavljeno da Emili neće dobijati karte za sportske utakmice u Medison Skver Gardenu. Ona je pokušala da dobije mesta za hokejašku utakmicu Njujork Rendžersa, ali je odbijena, nedeljama nakon što su ona i Irina Šajk napustile košarkašku utakmicu Njujork Niksa nekoliko minuta pre nego što se utakmica završila, prenosi Informer. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading