Dok joj je sin nestao ona uživa: Šer podelila sliku sa tri decenije mlađim dečkom, mreže se usijale

Olja Jelić Vesti 09.01.2024 21:34 0

Šer je pozirala sa dečkom na fotografiji, a tvrdi i da joj je sin Elajdža nestao

Šer sa dečkom

Profimedia

Šer (77) je na X-u podelila fotografiju sa svojim mlađim dečkom Aleksanderom ‘AE‘ Edvardsonom (38). Činilo se da ona plače na fotografiji dok grli svog dečka.

 

 

„Ljubav je ljubav“, napisala je Šer uz fotografiju. Njih su dvoje prvi put počeli da se povezuju u medijima u novembru, ali pričalo se da su prekinuli prošlog proleća. Tokom jeseni ponovo su bili zajedno. Ovu fotografiju je objavila samo jedan dan nakon što joj je uskraćeno privremeno starateljstvo nad imanjem njenog sina Elajdže Blua Almana.

Zatražila je kontrolu nad finansijama svog 47-godišnjeg sina krajem decembra jer se boji da on ne može „da upravlja vlastitim finansijskim resursima“ zbog navodne zloupotrebe droge.

Odnosno, smatra da će „sva sredstva koja dođu do Elajdže odmah biti potrošena na drogu i tako će ga ostaviti bez sredstava za život dovodeći njegov život u opasnost“. U novom dokumentu, od četvrtka, Šer tvrdi da joj je sin nestao.

U četvrtak se Alman suprotstavio majčinim tvrdnjama u svom sudskom podnesku.

„Starateljstvo nad imanjem u ovom trenutku nije potrebno, ne postoji razlog za imenovanje konzervatora, predloženi konzervator nema pravo prvenstva i predloženi konzervator nije sposoban za obavljanje dužnosti”, stoji u njegovim pravnim dokumentima.

Dva dana pre toga, Alman je odustao od razvoda od svoje supruge Marianđele King.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading