Pamtimo ga kao zgodnog ljubavnika Eve Longorije iz "Očajnih domaćica": Evo kako lepi glumac izgleda posle 20 godina

Olja Jelić Vesti 13.01.2024 15:15 0

Glumio je zgodnog baštovana i ljubavnika Eve Longorije u ''Očajnim domaćicama'', a evo kako izgleda danas, 20 godina nakon serije koja je sve prikovala za male ekrane.

Džesi Metklif

Profimedia

Američkog glumca Džesija Metkalfea mnogi pamte po ulozi zgodnog baštovana Džona Roulanda i ljubavnika Gabrijele Solis, koju je tumačila Eva Longorija.

Serija se emitovala od 2004. do 2012., ali on ju je napustio 2009. nakon što se pojavio u samo 30 epizoda. Džesi je glumio mladog baštovana s kojim je Gabrijel varala svoga muža Karlosa, a za njim su tada uzdisale mnoge žene koje su gledale seriju.

 

 

Njegova poslednja veza bila je sa Korin Džejmi-Li Kalf, a bliski izvori rekli su da se veza raspala jer su zaključili da je neće podići na viši nivo.

Pre nje je čak bio i veren s Karom Santanom i s njom je bio u vezi 10 godina. Njihova se veza raspala kad je počela pandemija. Kružile su priče da ga je prevarila sa starijim bratom Džareda Leta Šenonom Letom, ali te priče nikad nisu potvrđene.

 

 

U septembru prošle godine glumca su fotografi uhvatili dok je na večeru vozio mladu manekenku Džozi Kanseko, a postoji li među njima nešto više, još se ne zna.

Inače, Longorija se nedavno prisetila snimanja sa Džesijem i tad je otkrila da on zapravo nije bio prvi izbor. Naime, on je glumio tinejdžera, a ona udanu ženu.

 

 

"Nije prvotno trebao da glumi baštovana. Trebao je jedan mlađi dečko, ali su uzeli Džesija jer je imao 25 godina. Imao je 25 godina i glumio je 16-godišnjaka, a ja sam imala 27 godina i glumila sam 40-godišnjakinju. On i ja smo bili gotovo istih godina i s njim sam imala bolju hemiju na setu", rekla je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading