Da li se sećate ovog događaja? Hari i Megan su takođe bili optuženi za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli

Olja Jelić Vesti 16.03.2024 11:50 0

Megan Markl i princ Hari bili su optuženi za fotošopiranje 2019. godine i to nakon što su objavili fotografiju s malenim Arčijem

Megan Markl i Hari

EPA

Pritisak na Kensingtonsku palatu i dalje raste i to nakon što je princeza Kejt Midlton priznala da je dorađivala fotografiju za Dan majki koju je podelila na Instagramu, pa mnogi pozivaju palatu da jednostavno objavi originalnu fotografiju i odbaci nagađanja i teorije zavere koje se šire, ali to zasad ne dolazi u obzir.

Sve to je neke kraljevske obožavatelje podsetilo na slučaj fotošopiranja s Megan Markl i princem Harijem iz 2019. godine, kada su bili optuženi da su uredili božićnu čestitku s malenim princem Arčijem. Obožavatelji su tada mislili da je preslatka fotografija para sa njihovim sinom fotošopirana jer je Meganino lice bilo u oštrom fokusu, iako je ona bila u pozadini fotografije.

Na toj se fotografiji Hari i Megan se smeju dok sede na podu pored božićnog drveta, dok je Arči, koji je tada imao nešto više od šest meseci, radoznalo puzao prema kameri. Nakon što su ljudi primetili da je Meganino lice bilo više u fokusu nego Harijevo, uprkos tome što su oboje bili u pozadini fotografije, društvene mreže su preplavile teorije da je ista montirana kako bi vojvotkinja bila u centru pažnje.

"Pogledajte Meganino lice, fotošopirano je. Lice joj je čisto, a sve ostalo zamagljeno. Arči je takođe fotošopiran", "Ovo je verovatno najgora fotošopirana slika koju sam ikada vidio. I opet crno-bela", bili su neki od komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janina Gavankar (@janina)

 

Fotografija nije bila objavljena putem službenih kraljevskih kanala, a prvi put se pojavila na nalogu na X platformi pod nazivom The Queen's Commonwealth Trust. Uprkos masovnim nagađanjima da je fotografija možda uređena, Meganina prijateljica Džanina Gavankar, koja je tvrdila da je snimila fotografiju, podelila je originalnu sliku na svom Instagramu i time je zapravo kraljevski par ućutkao nagađanja.

"Tako sam ponosna što sam snimila božićnu fotografiju za jednu od mojih najboljih prijateljica i njenu porodicu", napisala je tada Džanina i pojasnila da je to original.

Ko je bolje postupio?

Nakon što je Kejt potvrdila da je uredila sliku za Dan majki objavljenu na službenom Instagramu princa i princeze od Velsa, mnogi su sugerisali da bi lako mogla prekinuti nagađanja o tome što se dogodilo tako što bi učinila istu stvar i podelila originalnu, neobrađenu fotografiju. Uprkos pozivima da se objavi izvorna slika, Kensingtonska palata odbija da to učini.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading