Zategnuta do savršenstva: Ovako se Dženifer Lopez sprema za svetsku turneju, potrebna samo dobra volja i 1 stvar

Vesti 29.03.2024 12:44 0

Lopez trenutno vežba za svoju turneju „This Is Me... Now”...

Dženi

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dženifer Lopez izgleda bolje nego ikad. Glumica i pevačica je nedavno podelila jednu od svojih rutina vežbanja u video snimku snimljenom iz njenog dvorišta, otkrivajući da su sve što je potrebno tegovi i dobra volja.

Lopez je podelila trening prošle nedelje na svom Instagramu. „Dnevna doza dobrog zdravlja... Srećna nedelja svima“, napisala je ona objavu, označavajući i hvaleći brend Aim’n Sportswear, koji je nosila za tu priliku. „Sviđa mi se ovaj oblik“, rekla je ona o odeći, koja se sastoji od ružičastog uskog topa bez rukava i odgovarajućih helanki.

Vežba se sastoji od osam vežbi koje ciljaju na ruke, noge i grudni koš, uključujući najbolja svetska istezanja, čučnjeve, iskorake, bočna podizanja, povratne udarce na triceps, pregibe na biceps i obrnute trbušnjake.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Iako video ne deli specifičnosti treninga, kao što je koliko vežbi ljudi treba da rade, on pokazuje da su svi pokreti dostupni ljudima različitih nivoa veština.

„Ovo je sjajan trening za celo telo postavljen kao staza“, rekla je stručnjak za fitnes Stefani Mansur za Today. „Preporučila bih da 10 puta ponavljate svaku vežbu (počevši od 10 najvećih svetskih istezanja, dakle pet na svaku stranu!), a zatim ponovite krug ukupno 3 puta.

Predstojeća turneja Dženifer Lopez

Lopez trenutno vežba za svoju turneju „This Is Me... Now”. Turneja je Lopezova peta i sastoji se od 30 nastupa u Kanadi i SAD. Počinje 26. juna u Orlandu, a završava se 17. avgusta u Njujorku, nastupom u Medison Skver Gardenu. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading