Pred njim je težak period: Procurele informacije iz palate kako se drži princ Vilijam u kriznim danima za monarhiju

Olja Jelić Vesti 30.03.2024 12:20 0

Princ Vilijam je još kao dečak izgubio majku, princezu Dajanu, a sada je u kratkom roku saznao je za dijagnozu raka oca, kralja Čarlsa i supruge Kejt Midlton, a kako tvrdi izvor blizak porodici, on sve to podnosi stoički

Princ Vilijam

Profimedia

Princ Vilijam je još kao dečak izgubio majku, princezu Dajanu, a sada je u kratkom roku saznao je za dijagnozu raka oca, kralja Čarlsa i supruge Kejt Midlton, a kako tvrdi izvor blizak porodici, on sve to podnosi stoički.

Tvrdi kako mu snagu daje oslanjanje na primer kraljice Elizabete, koja je u javnosti uvek zračila jedinstvenom snagom, otpornošću i dostojanstvom.

 

"Vilijam je neverovatno snažnog karaktera. Puno je naučio iz bakine borbe sa bolešću pred kraj života i trudi se da se nosi sa svim poput nje. Zna da je pred njime jako teško razdoblje. On je čovek koji se dobro nosi sa pritiskom", rekao je izvor blizak palati za People.

Povukao se s poslovnih dužnosti

Međutim, Vilijam je odlučio da se povuče iz poslovnih dužnosti, kako bi se u potpunosti posvetio porodici.

"S vremenom će pritisak na Vilijama rasti, ali on je oduvek svjestan toga. Dobro je obučen za svoju ulogu te zna kako da vodi naciju. Trenutno ima jasne prioritete. U ovo krizno doba, povukao se i usresredio na porodicu. Upravo to je napravila i kraljica Elizabeta kada je preminula Dajana, usprkos brojnim kritikama", dodao je drugi izvor.

 

 

Poslednje informacije koje su se saznale o stanju Kejt Midlton, bile su te da će se lečiti daleko od očiju znatiželjne javnosti. Međutim, kada se bude osećala dovoljno snažno, sa ostatkom članova kraljevske porodice, prisustvovaće javnim događajima.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading