Ovo će ŠOKIRATI FANOVE "Seksa i grada": Jedan od najpopularnijih UMIRE U PRVOJ EPIZODI

Vesti 09.08.2021 12:26 0

Kako se približava kraju snimanje nastavka kultne serije "Seks i grad" pod nazivom "And just like that", sve više cure bitne informacije o scenariju novog TV hita.

Ovo će ŠOKIRATI FANOVE "Seksa i grada": Jedan od najpopularnijih UMIRE U PRVOJ EPIZODI

Instagram/Sarah Jessica Parker

Prema novim informacijama iz sveta šoubiznisa, a kako prenosi Daily Mail, jedan od omiljenih muških likova gospodin Faca vraća se u nastavak "Seksa i grada" kao suprug keri Bredšo. Međutim ovog puta neće biti baš sve kao iz bajke i "šuška se" da je na pomolu razvod ova dva famozna lika.

Ipak to nije ono što bi moglo najviše da šokira verne fanove ovog serijala. Prema pisanju Daily Mail-a neko od bitnijih likova iz serije umreće već u prvoj sezoni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amadea (@amadeacollection)

 

Za sada nije potvrđeno ko bi to mogao da bude. Mnogi misle da bi to mogao da bude upravo Faca, dok drugi veruju da bi to najrealnije mogla da bude Samanta s obzirom na to da je Kim Katral odbila ulogu u nastavku "Seksa i grada".

Izvor blizak Daily Mail-u ističe da producentkinja Sara Džesika Parker svesno ulazi u ovu dramu jer želi da prodrma publiku i unese nešto drugačije emocije na koje smo inače navikli u starim epizodama ovog serijala.

 

 

Sara želi da unese realnosti u seriju, da se nešto strašno zapravo može desiti bilo kome i bilo kad, bez obzira na godine i životni status.

 

 

Izvor naime tvrdi da oni koji znaju o kome se radi kažu da se radi "o velikoj smrti" koja će da protrese fanove već u prvoj epizodi.

Komentari (0)
Loading