O njenoj TRANSFORMACIJI bruje mreže: Za dve godine KIKI se praktično PREPOLOVILA, a njen povod je iznenadio mnoge

Naj žena Vesti 04.09.2021 09:01 0

Kada je Kiki okačila video svoje transformaciije, mnogi su ostali bez teksta

O njenoj TRANSFORMACIJI bruje mreže: Za dve godine KIKI se praktično PREPOLOVILA, a njen povod je iznenadio mnoge

Printscreen/TikTok

- Bila sam devojka koju on nije želio pa sam postala devojka koju ne može da ima - napisala je u videu pa potom dodala da joj je je trebalo dve godine da smrša, do te mere da je neki ljudi više uopšte i ne prepoznaju.

Pre početka pandemije, u decembru 2019. godine odlučila je da promeni svoje štetne navike i posveti se sebi. Iako je i tada bila mlada i lepa, višak kilograma narušavao je njeno samopouzdanje, ali tvrdi da njena smršala zbog nekog dečka već zbog sebe.

- Nisam smršala samo zbog dečka. Jednostavno sam htela da izgubim taj višak. Tad sam bila sigurna da to želim, a i sad sam - napisala je u Kiki u komentarima ispod svog viralnog videa koji je prikupio skoro 770 hiljada pregleda.

 

Komentari ispod videa su uglavnom puni podrške i divljenja, ali kao i uvek, mora da se nađe neko ko sumnja u celu transformaciju. 

"Mislim da ovo nije ista devojka", "Nema šanse da si ovo ti", "Malo mi je teško da poverujem u ovo, ali hajde, što da ne", samo su neki od komentara korisnika koji sumnjaju u Kikinu transformaciju.

Komentari (0)
Loading