Veštičji napitak protiv prehlade: Umutite nekoliko moćnih začina i boljka nestaje za tren!

Vesti 22.11.2023 08:35 0

Zdrav i ukusan u isto vreme...

prehlada

Shutterstock

Da li je gore kada ste bolesni ili samo prehlađeni pa se ta prehlada vuče danima i ne da vam mira? To je pitanje dana, a ovo vreme je dušu dalo i za jedno i za drugo, te sada pravi trenutak da obratite pažnju na vaše zdravlje.

Ukoliko već osećate simptome prehlade, ne dozvolite da se pogoršaju, već odmah reagujte. Uzimajte dosta vitamina i vodite računa da uzimate dosta tečnosti i da imate redovne obroke. 

Napitak koji je podelila El Gibson na svom TikTok profilu može da bude izuzetno delotvoran. Pogledajte kako se pravi:

 

@ellegibsonn

magic witches brew for your winter snifflies 🫂 ♬ original sound - elle gibson

 

Ona je iscedila malo limunovog soka u šolju, a potom u to usula vrelu vodu, pola kašičice kurkume, četvrtinu kašičice đumbira u prahu (sveži đumbir je još bolji ako ga imate), prstohvat crnog bibera i kašičicu meda. Na kraju je sve umutila mikserom za kafu i u mešavinu dodala dva parčeta limuna.

El je ovaj napitak nazvala veštičjim napitkom i rekla da čini da se odmah osećate bolje, a uz to je i ukusan. Preporučila ga je svima onima koji se trenutno ne osećaju najbolje.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Supermodel i od nedavno voditeljka Danijela Dimitrovska ispred naše kamere napravila je ukusnu, brzu i zdravu salatu za sve dame koje su žurbi, a paze na svoju liniju. Podelite sa nama kako vam se dopao ovaj recept kada ga isprobate 😋 #zena #najzena #fyp #foryoupage #foryou #fpyシ #fypシ゚viral #danijeladimitrovska ♬ Synchronize (Instrumental) - Milky Chance

 

Komentari (0)
Loading