Mali TRIK koji će vam doneti NOVAC u 2022. godini: Ako ukrasite jelku SPECIJALNIM ukrasima i stavite je na posebno mesto, privućićete blagostanje u vaš dom

K.Ć Vesti 28.12.2021 14:23 0

Jelka može da vam donese velike promene na bolje ako se nalazi na pravom mestu

jelka

Shutterstock

Feng šui doprinosi blagostanju doma, a ovo su saveti zlata vredni.

Ukoliko mislite da je potpuno svejedno gde ćete staviti novogodišnju jelku i kako ćete je ukrasiti, varate se! Mesto za jelku je po feng šuiju od izuzetne važnosti jer će doneti harmoniju u dom.

Gde postaviti jelku?

Zimzeleno drvce simbolizuje dugovečnost i prijateljstvo. Prema sertifikovanim feng šui praktičarima, trouglasti oblik novogodišnje jelke smatra se simbolom vatre, a najbolje mesto za ovaj simbol je u sobi koja zauzima gornji levi ugao vaše kuće. Taj prostor smatra se "površinom bogatstva", a trouglasti oblici i predmeti sastavljeni od drveta su naročito snažni. Postavljanje jelke na ovom mestu privući će bogatstvo i prosperitet u vaš dom.

Takođe, dobra mesta za novogodišnje jelke su generalno svi uglovi vašeg doma ili centralni deo kuće, gde će se stabilizovati energija tokom u ovom užurbanom delu godine.

U slučaju da ste jelku postavili na sever, ukrasite je staklenom dekoracijom plave, bele, srebrne i zlatne boje.

Jelka na zapadu ili severozapadu trebalo bi da bude u belim, srebrnim, zlatnim i žutim tonovima, a nikako crvenim.

U slučaju da se jelka nalazi u jugozapadnom ili severoistočnom delu doma, povoljna je dekoracija u žutim i crvenim tonovima i puno keramičkih ukrasa, dok se bela i srebrna boja ne preporučuju.

Jelka ne sme da bude postavljena na mesta koja blokiraju protok či energije - kroz prednji ulaz ili preblizu vratima.

 

Komentari (0)
Loading