Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 14. mart: Ovnove proganja PROŠLOST, Lavovi budite spremni na kompromis

Vesti 14.03.2022 09:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju danas

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 14. mart: Ovnove proganja PROŠLOST, Lavovi budite spremni na kompromis

unsplash

Ovan 

Nemojte trošiti previše emotivno sebe tokom današnjeg dana. Okrenite se svojim saradnicima i preko njih organizujte posao. Ljubav je u stagnaciji. Partner je ljut zbog stvari iz prošlosti. 

Bik 

Ponedeljak je idealan dan za poslovnu saradnju sa novim ljudima. Osoba u znaku Vage vas inspiriše što se tiče posla i poslovnih ideja. Budite sebi najbitniji i odmarajte tokom večeri. 

Blizanci

Vaša potreba da dominirate nad drugima je danas veoma izražena i to je ono što vas najviše zanima. Posao ćete organizovati i to vas čini srećnim. Ljubav je stabilna i imate podršku od strane partnera za nove ideje. Zdravstveno stanje je stabilno. 

Rak 

Tokom dana imaćete jako dobar razgovor u vezi posla i budućih  planova. Partner vam je velika podrška i jako vam dobro objašnjava poslovne odnose. Emotivno ste stabilni i ispunjeni. 

Lav 

Ovo je veoma aktivan dan kada cete biti pod velikim pritiskom zbog posla i rokova. Tvrdoglavo branite svoje stavove i to ce iritirati ljude oko vas. Ljubavna situacija je veoma nestabilna. Budite spremni na kompromis. Mogući problemi sa kičmom. 

Devica 

Tokom ovog perioda svi su oko vas veoma nervozni i to vas čini veoma nestabilnim. Pokušajte da se stabilizujete oko novog posla. Ljubav je u vašim rukama.  Zdravlje je stabilno.

Vaga

Budite spremni na kompromis sa partnerom jer drugacije necete moci da se razresi vas odnos. Ljubav nije dovoljna. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom. 

Škorpije 

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa ljudima iz inostranstva. Veoma emotivno reagujete u vezi posla i poslovnih obaveza. Potrudite se da se dobro odmorite. 

Strelac

Vaša potreba da budete u pravu danas vas može mnogo koštati. Tokom dana imaćete nekoliko prilika da se zahvalite partneru na ono što čini za vas. Zdravlje je stabilno. 

Jarac 

Tokom dana moguće dobre vesti u vezi posla koji ste skoro uradili. Budite svesni sebe i svojih kvaliteta. Ne dozvolite da vas drugi provociraju. Ljubav je stabilna ali vas to veoma crpi. 

Vodolija 

U narednih nekoliko dana imaćete nekoliko razgovora sa osobama  koje dugo niste videli. Bićete veoma iznenađeni nekim stavovima ljudi posebno u vezi vašeg poslovnog uspeha. Problemi sa glavoboljom. 

Riba 

Tokom današnjeg dana imaćete priliku da oprostite sebi i drugima neke stvari posebno u vezi posla i poslovni sukoba. Osoba u znaku Ovna vam je velika podrška za poslovne aktivnosti. Čuvajte se ogovaranja. 

Komentari (0)
Loading