Najtačniji nedeljni horoskop: Blizancima veliki uspeh, Devici jedno poznanstvo prerasta u romansu, Vodoliji prilika za dobru zaradu

Slobodanka Ćorić Vesti 13.08.2023 12:04 0

Nedeljni horoskop za period od 14. do 20. avgusta 2023. godine

devojka

printscreen/Pinterest

OVAN

Nedeljni horoskop od 14. do 20. avgusta 2023. godine savetuju Ovnu da ove nedelje uhvate odmereniji i mirniji ritam, pre nego što donesu važne odluke, pažljivo odmere i nekoliko puta o svemu razmisle. U ključnim stvarima pokažite razboritost i mudrost, oni će vam pomoći da se nosite sa svim poteškoćama koje će vam se pojaviti na putu. Izbegavajte avanturističke i sumnjive projekte, kao i učešće u ekstremnoj zabavi. Posvetite više vremena porodici, domu i partneru. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

BIK

Posao će vam oduzeti celu nedelju, ali zahvaljujući ekstremnoj efikasnosti moći ćete da realizujete brojne ideje i planove koji su vam se donedavno činili nedostižno.  Da se porodica ne bi osetila zapostavljeno, posvetite joj nekoliko sati svakog dana. Učestvujte u planovima i kućnoj organizaciji. Vikend u potpunosti posvetite partneru. Uživajte u ljubavi kojom ste okruženi. Najbolji dani biće vam petak i subota.

BLIZANCI

Bićete na vrhu uspona i uspeha u karijeri, tako da ćete morati da uložite svega minimum napora da biste postigli svoje ciljeve. Ipak, obavezno pokažite da ste spremni, sposobni i vredni, to će vam pomoći da stvorite čvrst temelj za uspešnu budućnost. Rezultat svih napora biće dugo očekivana finansijska stabilnost i brzo napredovanje u karijeri. Potrudite se da sve slobodno vreme provedete sa porodicom. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

RAK

Nedeljni horoskop od 14. do 20. avgusta 2023. godine kaže Rakovima da se pripreme. Ne očekujte da vam planovi uspu preko noći, moraćete dobro da se potrudite. Potrebno je da ove nedelje uložite veliki napor, ali nemojte da se nervirate. Ovo iskustvo će vam biti neprocenjivo, savladavanje problema i lekcija koju ćete naučiti će vas dovesti do dugo očekivanog uspeha. Isplanirajte odmor sa partnerom, makar otputujte negde za vikend. Bićete prezadovoljni. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.  

LAV

Lavove čeka neverovatno divna nedelja koju će, bez griže savesti, posvetiti sebi, svojim potrebama i željama. U romantičnim vezama moguća je izvesna napetost, pa se uzdržite od ishitrenih, drastičnih odluka, raskida i novih poznanstava. Nemojte sada da se fokusirati na ljubav. Potrudite se da se kvalitetno odmarate, da više spavate, bolje se hranite. Najbolji dani biće vam petak i subota.

DEVICA

Device treba da pokušaju da unesu malo kreativnosti i spontanosti u rešavanje aktuelnih  poslova i zadataka. Udaljite se od standardnih ideja, neće vam doneti uspeh. Mogli biste da donesete veoma važnu odluku vezano za karijeru, da unesete neke radikalne promene. Pažljivo razmislite o svemu, nemojte da se kajete kasnije. Ako je ljubav ono o čemu maštate, ova nedelja će vam doneti lepa poznanstva koja bi mogla da se izrode u romansu. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

VAGA

Vage će cele nedelje biti u centru svih najvažnijih događaja, pa mudro rasporedite vreme između posla i odmora, zapamtite da je važno da uzimate predahe. Uspeh vam je zapisan. Vaša profesionalnost, odgovornost i inicijativa će biti nagrađeni, očekujte ponude koje bi mogle da vam promene život. Vikend je rezervisan za prijatelje i porodicu. U ljubavi mirno more. Najbolji dani biće ponedeljak i petak.

ŠKORPIJA

Konačno, rad i trud koji ulažete će biti nagrađeni. Ipak, to ne znači da će se smanjiti napetost na poslu, naprotiv. Od vas će se čak zahtevati više, ali ćete napredovati u karijeri. Povoljna nedelja za ljubav, spontana poznanstva mogla bi da prerastu u obećavajuće i trajne romantične veze. Povedite računa o troškovima, skloni ste da trošite više nego što ste u mogućnosti. Najbolji dani biće petak i subota.

STRELAC

Nedeljni horoskop od 14. do 20. avgusta 2023. godine kaže da će Strelčevi ove nedelje više pažnje posvetiti porodici i ljubavnom životu. Usmerite više energije i napora na jačanje odnosa i stvaranje harmonične atmosfere u vašem domu i porodici. Na poslu žete manje-više "otaljavati" zadatke, ali ioanko ova sedmica neće biti posebno zahtevna. Potrudite se da se više krećete. Najbolji dani biće utorak i subota.

JARAC

Nisu svi spremni da ispune vaše visoke zahteve, budite malo popustljiviji prema ljudima koji vas okružuju. Izbegavajte konflikte na poslu, neće se dobro završiti. Odbacite svaki osećaj konkurencije i rivalstva, odnose gradite na partnerstvu i saradnji. U ljubavi vas očekuje divna nedelja. Partner vam ispunjava sve želje. Slobodni uživaju u flertu i upoznavanju novih ljudi. Najbolji dani biće sreda i nedelja.

VODOLIJA

Vodolije treba da se fokusiraju na posao, pogotovo jer im se otvaraju nove prilike koje bi mogle da im donesu dobru zaradu. Budite odgovorni u izvršavanju zadataka, obratite posebnu pažnju na sitnice, mogle bi da se potkradu neke greške koje će vaši konkurenti rado iskoristiti protiv vas. Moguće su nesuglasice sa partnerom, pokažite strpljenje. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

RIBE

Nedeljni horoskop od 14. do 20. avgusta 2023. godine savetuje Ribama da pokušaju da malo dublje sagledaju nek svoje odluke, i poslovne i ljubavne prirode. Mislite da ste nepogrešivi, da sve loše što vam se dešava je tuđa krvica, a niste realni u svom doživljaju stvari. Zato ste i nezadovoljni. Malo samokritičnosti ne bi vam škodilo. Otvorite se za nova poznanstva, opustite se i uživajte. Najbolji dani biće vam petak i subota.

Komentari (0)
Loading