Nedeljni horoskop: Jarca očekuje poziv koji se ne odbija, Raku prilika za ozbiljnu vezu...

Slobodanka Ćorić Vesti 11.12.2023 11:40 0

od 11. Do 17. Decembra: b

zima

Foto: istockphoto

OVAN

Nedeljni horoskop od 11. do 17. decembr 2023. godine vam savetuje da početkom nedelje napravite jasan plan za buduće dane. Zapisujte informacije kako vam ne bi promakle. Sredinom nedelje mogući su iznenadni troškovi. Zauzeti Ovnovi nailaziće na nedoumice sa parnerom, ali će ikh uspešno rešiti. Oni slobodni dobiće priliku koja se ne propušta. Obratite pažnju na ishranu. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

BIK

Možda ćete osetiti pad energije i volje za radom, jer će biti mnogo situacija koje će vas okupirati, opterećivati ili na koje ćete trošiti previše vremena (bez posebnih rezultata). Ili ćete dobiti zahtevne obaveze i ugovore i nećete moći da se oslonite na one sa kojima radite.

 

BLIZANCI

Ovo je vaša nedelja. Imaćete dosta poslovnih ponuda koja vam zvezde savetuju da iskoristite. Fokusirajte se na organizaciju i bolje isplanirajte vreme. I sami znate da ne možete da budete na sto strana. I slobodni i zauzeti Blizanci su na meti udvarača. Budite jasni i na vreme postavite granicu. Pomalo ste zapostavili porodicu, krajem nedelje organizujte kvalitetno vreme sa njom. Prijaće vam! Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

RAK

Pravi je trenutak da stavite po stranu svoj ego i otvoreno postavite granice u poslu. Zauzeti Rakovi imaće priliku da sa svojim partnerom razgovaraju o ozbiljnim koracima, pa i da podignu odnos na viši nivo. Slobodnim se pružaju prilike na svakom koraku. Na vam će biti da li ćete prihvatiti ili ne. Obratite više pažnju na šta trošite novac. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

LAV

Ove nedelje sva pažnja vam je usmerena na posao. Držite se ljudi od ugleda, ali budite obazrivi. Nekada je dobro po vas da povučete ručnu i zauzemete jasan stav. U ljubavi se trenutno nalazite na raskrsnici i morate da presečete. Nije lako, ali šta god da uradite biće vam lakše. Slobodni Lavovi ne mogu da se odluče za jednu osobu. Sve što se desi zavisiće isključivo od vaše odluke. Pažljivo birajte... Najbolji dani biće vam utorak i petak.

DEVICA

Ove nedelje bićete otvoreni za nova poznanstva, ideje i iskustva. Očekuje vas dosta kontakata, potencijalne saranje i izazova. Dobro analizirajte svaki ishod i imajte plan "B". Neko će se u društvu zainteresovati za vas, obratite pažnju na male tajne signale koje vam šalje. Zauzete Device susreću se krajem nedelje na ljubomoru. Što se tiče zdravlja, povedite računa o ishrani. Najbolji dani biće vam sreda i nedelelja.

VAGA

Nedeljni horoskop od 11. do 17. decembra 2023. godine vam donosi nove situacije sa kojima se ranije niste sreli. Neko iz inostranstva će vas se setiti i pozvati vas. Vodite računa o potrošnji i na šta trošite svoj novac kako ne biste kasnije žalili. Kada je reč o ljubavi, niste sigurni šta želite. Vreme je da se preispitate i shvatite šta želite. Moguće su češće promene raspoloženja! Najbolji dani biće vam sreda i petak.

ŠKORPIJA

Zvezde vam savetuju da ne idete "glavom kroz zid", već da napravite mudar plan i razmislite šta zapravo želite. Dok ne rešite unutrašnje nemire, nećete ni vi biti mirni. Slobodne Škorpije još uvek nisu spremne za romansu, a one zauzete su upale u svakodnevicu. Vreme je za promene! Razmislite šta bi to moglo da bude. Moguća je prehlada. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

STRELAC

Na poslu ste se malo ulenjili. Razmislite da li je to zaista šta vam prija. Izađite iz zone komfora. Provodite više vremena sa prijateljima, jer će vam ukazati na stvari koje vi ne vidite, a tiču vas se. U ljubavi ste pomalo sumničavi. Dajte sebi i drugima vremena. Pustite da vreme odrati svoje, a vi se trudite da budete svoji i prirodni. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

JARAC

U toku nedelje bićete primećeni od strane važnih ljudi. Radite na sebi i dokažite svoj pun potencijal. Očekuje vas poziv koji se ne odbija. Ukoliko mislite da je dobra prilika, mogla bi da vam otvori mnoga vrata. Izađite iz okvira i razmišljate na novi i inovativan način. Slobodni Jarčevi upoznaće jednu zanimljivu osobu, dok oni zauzeti podižu odnos na viši nivo. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

VODOLIJA

Nedeljni horoskop vas upozorava da se ne osvrćete u prošlost. Šta je bilo, bilo je! Vreme je za nove poduhvate, radite ono što vam prija i ispunjuje vas. Moguća je potencijalna saradnja u vama bliskoj sferi. Pripazite se bespotrebnog trošenja novca, jer će uskoro doći trenutak kada će vam biti potreban. Ljubav vam je ove nedelje u manjem fokusu. Ukoliko vam nešto ne prija, ne morate da silite... Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

RIBE

Nedeljni horoskop od 11. do 17. decembra 2023. godine vam donosi dosta novih razmišljanja, odluka i preispitivanja. Ukoliko ne možete sami da izađete na kraj sa tim, posavetujte se sa nekim starijim i iskusnijim. Slobodne Ribe ne znaju gde će pre, možda bi bilo dobre da poslušate svoj instinkt. One u vezi prave nove planove za budućnost sa partnerom. Budite spremni na kompromis. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

Komentari (0)
Loading