Najnoviji nedeljni horoskop: Ovan na pragu značajnog preokreta u životu, Blizancima ništa ne ide od ruke...

Slobodanka Ćorić Vesti 20.08.2023 12:04 0

Horoskop za period od 20.08.2023.- 26.08.2023.

lepota

Shutterstock

Pogledajte vaš detaljni nedeljni horoskop, šta vam kaže horoskop za ovu nedelju.

OVAN 


Posao - Ništa vam neće lako doći. Ovo je perido velikih opterećenja, u kojem nećete dobiti puno, ali će zato na duže staze da se pokaže kao izuzetno dobar. Zato treba da budete strpljivi i da istrajete, a u tom slučaju se nećete pokajati. Najverovatnije ste u nekoj vrsti iskušenja. Moguće je da vam se čini da bi bilo dobro iskoristiti neku poslovnu situaciju. Možete, ako ne nameravate da se kockate ni sa položajem, ni sa ugledom, ni sa novcem. Nadomak ste nekog značajnog preokreta u životu, rešavanja važnih finansijskih problema. Bilo bi dobro da budete maksimalno praktični i realni u svojim očekivanjima.

Zdravlje - Zbog stresa izbegavajte suviše rizične situacije. Moguće su kratkotrajne glavobolje.

BIK 

Posao - Polako ali sigurno dolazi i vaših pet minuta. Tokom ovog perioda imaćete dosata obaveza na svim stranama. Iako ne volite rizik, ovoga puta zaintrigiraće vas da probate da radite nešto što još niste. Ipak, koliko god vam bilo privlačno, dobro razmislite o svakom koraku koji preduzimate. Neke nove okolnosti na poslu za vas su pravo iznenađenje i umećete da ih iskoristite na najbolji mogući način. Ovo je period u kojem se postavljaju temelji buduće dobre saradnje, posebno sa Škorpijama, Jarčevima i Rakovima. Ne odustajte od nekog grandioznog projekta, biće isplativ. Dvoumićete se da li da uložite novac u nov posao ili ne.


Zdravlje - Blaga nervoza i mogući manji problemi sa nesanicom.

BLIZANCI 


Posao - Nezadovoljni ste trenutnom situacijom i to ne krijete. Želeli biste da nešto promenite, ali kao da vam ništa ne ide od ruke. Nešto vas blokira, a niste svesni šta. Najbolje bi bilo da ništa ni ne pokušavate, jer ovaj period baš i nije najbolji za vaše poslovne poduhvate. Možete biti previše euforični i uvereni da ćete lako rešiti jedan problem koji uopšte nije tako naivan kako vam se čini. Ovo vreme vam donosi mnogobrojna iskušenja na emotivnom planu. To konkretno znači da biste mogli doći u situaciju da unapred trošite ono što niste zaradili. Neko će vam pomoći korisnim savetom, da ne napravite pogrešan potez.

Zdravlje - Više se odmarajte.

RAK 


Posao - Ovaj period vam dobro odgovara za neke nove poslovne poduhvate i može da vam donese veliki uspeh, pa čak i bez velikog truda možete da zaradite veću količinu novca. . Ipak, pazite kakve dogovore pravite s određenim ljudima, nisu svi onakvi kakvim se prikazuju. Mogućnost posla sa strancima još nije jasno definisana, ne verujete svemu što vam pričaju. Bilo bi bolje da manje trošite, jer ćete vrlo brzo biti u minusu. Ipak, imate neke zalihe na koje računate i koje će vam pomoći da lako nadoknadite trošak. U svakom pogledu ovaj period je izuzetno plodan za vas, pa ga iskoristite na najbolji mogući način.

Zdravlje - Odlično se osećate.

LAV


Posao - Uspećete da postignete sve što ste planirali. Na sve to će vam otići dosta vremena, pa se zato morate odreći nekih drugih stvari kako biste došli do željenog cilja. Poslovi u vezi sa nekretninama predstavljaju za vas najveći izazov. Imate u planu neki posao koji bi mogao biti sjajan, najverovatnije u radu sa Strelcem, Bikom ili Vagom. Malo više kooperativnosti ne bi vam bilo na odmet. Finasnijsko stanje je odlično, ali vas očekuju i troškovi, Ali, ne brinite, novca će biti. Ne odustajete od potrebe da steknete što više, a pri tom ne mislite koliko trošite. Nemojte nesmotreno ulaziti u posao sa nekretninama.

Zdravlje - Ne opterećujte se manjim tegobama, prolaznog su karaktera.

DEVICA


Posao - Iako biste radije uživali u šetnjama i šopingu, svesni ste da je to nemoguće zbog obaveza koje vas očekuju. Ipak, lepo vreme vam neće pobeći, pa što pre pozavršavajte sve svoje obasveze, da biste imali vremena za neke druge stvari koje vas čine srećnim. Sve što ima veze sa marketingom, bankarstvom, medijima može doneti dobit. Pomoći će vam osoba koja se ne eksponira u javnosti. Koristite povoljan period da sprovedete svoje zamisli u delo.

Zdravlje - Najvažnije je da pojačate imunitet.

VAGA


Posao - Energetski ste napunjeni, spremni na nove poduhvate i idete pravo ka cilju. Puni ste elana i poletni ste. Ništa vam neće biti teško i sve što radite radićete sa voljom. Kada se ovako pristupa poslu, uspeh je zagarantovan. Samo tako treba da nastavite, jer sve što radite, dobro je za vaš dalji napredak i poslovni uspeh. Lav, Ovan, Škorpija, Devica i Jarac mogu biti od velike koristi kao saradnici. Ne posustajte i ne odustajte. Očekuje vas dobra finansijska situacija. Ako novac budete trošili to znači da ćete ga ulagati u nešto što odavno imate u planu. Slušajte druge, ma ko to bio, imaćete šta da čujete i naučite i u vezi sa poslom i u vezi sa problemima iz ličnog života.

Zdravlje - Vaš entuzijazam ne dozvoljava da vam opadne imunitet. Samo nastavite tako.

ŠKORPIJA 


Posao - S obzirom da ste dosta angažovani, sigurno je da ćete imati odlične rezultate. Ovo je period u kojem ćete imati prilike da napredujete u poslu. Sve ono što bi drugi znaci želeli vama se događa, pozitivna energija, nove šanse, novac preko inostranstva. Imate odlične saradnike, vrlo uticajne koji će vam pomoći i nekoga ko je mlađi od vas ili mladolik ko je sposoban za finansijske transakcije i dobar savetodavac. Ne plašite se promena i uspeha, to je ono o čemu svaka Škorpija sanja i kad tad i ostvari. Bićete prijatno iznenađeni finansijama.

Zdravlje - Zadovoljstvo na svim poljima čini da se odlično osećate.

STRELAC


Posao - Iako niste zadovoljni trenutnim okolnostima na poslu, to ne bi trebalo javno da pokazujete, jer će brzo proći. Budite strpljivi i kada su u pitanju predstojeće promene. Vaše vreme tek dolazi, polako, ali sigurno. Izbegavajte sukobe sa kolegama, međutim, nemojte da odustajte od svojih stavova. Ubija vas u pojam svaki rutinski posao. Imaćete osećaj da vam to oduzima životnu energiju i zato pripazite jer možete biti depresivni. Ovo će se nastaviti u narednom periodu, a nakon toga bićete u boljoj situaciji. Razna ograničenja će da nestanu i vi ćete se mnogo bolje osećati. Vi ste veliko dete koje troši li troši, ne misleći na sutrašnjicu. Ipak, imate neku ideju u vezi sa zaradom, a moguće je i da ćete pozajmiti novac od prijatelja.

Zdravlje - Moguće su manje oscilacije u raspoloženju, koje će proći brzo.

JARAC 

Posao - Savladala vas je neka monotonija, a vi pod takvim uslovima ne želite, a ni ne možete da radite. Nekako ste izgubili volju, a da ni sami ne znate zboga čega. U svakom slučaju, ne menjajte posao, sve će se vratiti na svoje. Imate moćne prijatelje i da niste ni svesni ko bi vas sve podržao, ali mu ne date šansu. Više kontakata sa onima koje izbegavate i uspeh je nadohvat ruke. Situacija je standardno dobra ili loša. Mogući su manji novčani problemi., ali manja finansijska transakcija uz savet stručnjaka mogla bi vam pomoći da svoje stanje ipak popravite ili osigurate stvari od vrednosti, piše conopljanews.net.

Zdravlje- Bolovi u listovima nogu. Idite negde na odmor.

VODOLIJA


Posao - Osećaj nezadovoljstva je toliko veliki da vam je stvarno potreban odmor. Iako ste izuzetno ambiciozni, ovaj period kao da je ugušio vašu želju za uspehom. Osećate se kao da sedite na buretu baruta, ali panici nema mesta. Konkretna akcija i susret sa osobom koja vas nervira, a može da vam pomogne je ono što treba da uradite. Trošili ste, trošili i sada se prebrojavate. Drugačije i ne može da vam bude. Zavrnite malo slavinu i sebi i drugima. I sami se čudite šta vam se to događa, ali nemojte da brinete. Uskoro ćete se vratiti u staru formu.

Zdravlje - Manji bolovi u leđima.

RIBE


Posao - Osećate blagotvorno dejstvo ovog perioda. Neko ko je iskusniji od vas, ko želi da vam pomogne, to će i učiniti. Nemate vremena da postignete sve što ste planirali. Vaš apetit je ponovo porastao, ali nemojte da preterujete, jer nećete biti u stanju da sve uradite u predviđenom roku. Najbolje bi bilo da u ovoj situaciji budete umereni, jer do sada ste se već dokazali i nema potrebe za dodatnim isticanjem. Nemojte propuštati dobre šanse u vezi sa inostranstvom. Novac vam pritiče preko Raka, Lava, Ovna ili Škorpije.

Zdravlje - Sačuvajte duševni mir u sebi, to je vaš najdelotvorniji lek.

Komentari (0)
Loading