Dnevni HOROSKOP za SUBOTU 18. decembar: Dok Lavove brinu NOVČANI problemi, Vodolijama preti SUKOB u porodici, jedan znak PUCA od ljubavi!

Vesti 18.12.2021 08:30 0

Evo šta vam danas donose zvezdice

Dnevni HOROSKOP za SUBOTU 18. decembar: Dok Lavove brinu NOVČANI problemi, Vodolijama preti SUKOB u porodici, jedan znak PUCA od ljubavi!

Pexels

Ovan 

Tokom današnjeg dana obratite pažnju na odnose sa ljudima sa kojima ste najbliži. Zbog nekog vašeg privatnog problema partnerski odnos može biti doveden u pitanje. Zdravstveno stanje je odlično.

Bik 

U ovom periodu najbitnije da se posvetite svom zdravlju i svom unutrašnjem osećaju sklada. Imaćete zanimljiv razgovor sa jednim članom porodice. Obratite pažnju na ishranu i na moguće probleme sa stomakom. 

Blizanci
Ovo je idealno vreme da otkrijete kod sebe kreativnu stranu. Jako je važno da nađete način da se opuštate i da uživate u tome. Ljubavna situacija je stabilna i to je ono što nas čini srećnim. 
 

Rak 
Vaše emocije su danas snažno naglašene i to je ono što ne možete kontrolisati. Partner vam zamera što ste previše emotivni i što imate potrebu da sve da kažete u lice. Kroz razgovor možda i napravite kompromis. 
 

Lav 

Danas ste posebno raspoloženi i to ćete iskoristiti da se posvetite sebi i svojim uživanjima. Odnos u porodici je zategnut zbog novčanih problema ali vi ne možete tu mnogo toga da promenite. Mogući problemi sa glavoboljom. 
 

Devica
Potrudite se da gledate sebe i svoju stranu posebno kada su u pitanju odnosi unutar kuće. Osoba u znaku Lava vam je prava podrška što se tiče prijateljskih odnosa. Zdravstveno se osećate odlično. 
 

Vaga 
Vaša potreba da ugodite svima je danas naglašena. Bićete srećni što možete da budete na usluzi drugima naročito ako su u pitanju članovi porodice. Partnerski odnos je bolji zahvaljujući vašem angažovanju. 
 

Škorpija
Dok god ne popravite svoj pogled na svet nećete se sa partnerom složiti oko budućnosti. Partner ima potrebu da razgovara sa vama ali ste vi preterano nervozni. Probajte da spustite svoj nivo energije jer možete imati probleme sa kičmom. 
 

Strelac 
Jupiter aktivira mogućnosti u vezi posla i planovi u vezi budućnosti ali ste danas isuviše pasivni da bi se time bavili. Opustite se na  način na koji vam odgovara. Poziv od osobe u znaku Ovna u vezi novca. 
 

Jarac 
Subotu iskoristite za druženje i razgovore sa dragim ljudima jer vam je to način da poboljšate svoju energiju. U narednom periodu je jako važno da definišete svoje poslovne ciljeve posebno kada je u pitanju inostranstvo. 
 

Vodolija

Nemojte da dozvolite da vam drugi određuju vaše raspoloženje i vaše prioritete. U krugu porodice mogući su sukobi koji neće dugo trajati. Važno je da se vi ne uključujete previše jer ne možete ništa da rešite. 
 

 

Ribe 
Ovaj period je idealan da se posvetite stabilizaciji vaših odnosa u krugu porodice i u krugu prijatelja. Posebno vam je istaknut odnos sa osobom u znaku Device što se tiče posla. Imaćete značajan telefonski razgovor tokom večeri. 

Komentari (0)
Loading