"Znala sam da je ROĐENA da bude DIVA" Mama je osmomesečnu BEBU odvela na takmičenje lepote, a sad je svi napadaju!

Vesti 05.03.2022 19:15 0

Ponosna mama bori se sa negativnim komentarima, nakon što je svoju bebu odvela na takmičenje lepote

"Znala sam da je ROĐENA da bude DIVA" Mama je osmomesečnu BEBU odvela na takmičenje lepote, a sad je svi napadaju!

Printscreen/Instagram

22-godišnja majka dvoje dece Alija Harmon prijavila je svoju ćerku Ruti već na dva takmičenja i oba puta je pobedila.

Mama je podelila video na Jutjubu kako priprema Ruti za svoje drugo takmičenje. Iako je Ruti i dalje neophodna pomoć na sceni, oba puta je osvojila krunu.  Iako se četvoročlana porodica iz Birmingema u Alabami odlično provela, Alija je rekla da je Ruti nakon takmičenja nila izuzetno umorna i „najduže je odspavala na putu kući“.

Alija je takođe pokazala Rutino prvo takmičenje u TikTok video snimku.


Beba je ostavila veliki utisak na sudij. Ruthie je osvojila "Ultimate Grand Supreme", kao i nagradu  za najbolju ličnost i najbolje obučenu devojčicu. Mama, Alija je izuzetno ponosna, ali su je zbog odluke da tako malo dete vodi na takmičenje lepote skoro svi osudili . Mama je na TikToku objasnila kako je dobila gomilu uvrdea i tvrdila je da je to zato što je jedina stvar koju su videli na dečijim takmičenjima bila TV emisija "Devojčice i tijare".

Alija je zato rekla: „Obećavam da nisu svi isti i nikada neću naterati svoje dete da to uradi za razliku od nekih majki u toj emisiji. Ali neki pratioci nisu delovali ubeđeno, jedan je napisao: "Svi to radite za vas. Ako vaše dete nije ni sigurno šta se dešava, to je samo za vas. Dete ne dobija ništa" "Kažete da nećete prisiljavati svoje dete, ali zar to nije ono što aktivno radite? Osmomesečno dete ne može da pristane na takmičenje."

Treći korisnik je dodao: „Ne mogu da shvatim da svoje dete stavljam pred druge da mu  sude. Život će vam dati mnogo toga!“

Ipak mnogi su se složili sa ovom mamom

 "Da! Učestvovala sam na takmičenjima dok sam odrastala i bila su tako korisna! Samopouzdanje, veštine javnog govora/intervjua, prijateljstva, volonterski rad itd." "Bila sam dete za izbore, a jedini problem sa takmičenjima su roditelji! Sve je ok dok je zabava, a ne posao - promonetarisala je jedna žena.
 

Komentari (0)
Loading