BOLJE DA JE ĆUTAO: Muž tvrdi da je ONA kriva zato što je PREVARIO i to uopšte nije ONO najgore!

Vesti 11.03.2022 22:07 0

Žena jje otvoreno rpizanla da je muž varao, ali to nije ono najgore

BOLJE DA JE ĆUTAO: Muž tvrdi da je ONA kriva zato što je PREVARIO i to uopšte nije ONO najgore!

Pexels

Anonimna žena, koja je iz SAD, objasnila je da je jedne noći pre dve godine, kada su ona i njen muž imali problema, lagala da je otišla na bejzbol utakmicu sa svojim kolegom da mu je jasno dao do znanja da nije voleo.

Međutim, kada je njen muž otkrio da je u njenoj istoriji lokacija potvrdio da nije na poslu kao što je tvrdila, osećala se kao da je to zadiranje u njenu privatnost i bila je veoma ljuta. Rekla je da se oseća "kao da je guši", pa je zatražila razvod, odselila se i otišla kod svoje sestre.

Žena je nastavila da objašnjava kako je ubrzo nakon toga odlučila da izlazi sa dotičnim kolegom nekoliko meseci - iako stvari nisu išle.

Devet meseci kasnije, ispričala je kako su ona i njen muž odlučili da se pomire, pa se vratila i par je razgovarao o granicama.

Pitala sam da li je bio sa nekim dok smo bili razdvojeni, rekao je da je imao jednu partnerku“, objasnila je ona. "Ovo me je iznenadilo jer on nikada nije bio veliki ljubavnik, ali i ja sam bio sa jednom osobom, što sam priznala i oboje smo krenuli napred. Stvari su zapravo bile sjajne do ovog trenutka."

Sestra kod koje je odsela je pozvala i obavestila da je njen muž imao seks sa mojom drugom sestrom dok su bili razdvojeni.

 „Imam napet odnos sa ovom sestrom, ali nikada nisam mislila da će preći tu granicu. Žena je nastavila da priča kako se suočila sa svojim mužem koji je tada priznao da je njena sestra zapravo jedina osoba sa kojom je bio.

"Samo sam se slomila plačući, rekla sam mu da je užasno ljudsko biće,  nisam htela ni da ga pogledam". Žena je zatim objasnila da se njen muž sada osećao loše nakon što je saznala da je izlazila sa drugim muškarcem nekoliko meseci.

Dodala je da on misli da su te dve stvari jednake i odbija da prihvati da je uradio bilo šta loše - a ljudi su brzo prešli u odeljak za komentare sa veoma pomešanim mišljenjima. "Ne, Oba vaša ponašanja su vas gurnula u razdvojenost. Ni ja vam ne bih verovao... vi ste razbili te granice, a on je zauzvrat razbio granice. Ovde ste oboje krivi", napisao je jedan.

Drugi je napisao: „Vaš muž je loš što spava sa vašom sestrom, a ona je loša što se slaže sa tim, niko to neće poreći, ali niste ni približno tako besprekorni kao što pokušavate da zvučite u ovom postu ."

Treći je samo zaključio: "U ovom scenariju nema poštovanja."
 

Komentari (0)
Loading