Došao je kući u GLUVO doba noći i ZAPROSIO je sa NAJJEFTINIJIM prstenom: "Gađala me je jastukom i izletela iz sobe UPLAKANA"

Vesti 12.09.2021 08:30 0

Iako ga je pet godina "molila" da klekne i postavi joj ono sudbonosno pitanje - dobila je najgoru verziju ove bajke

Došao je kući u GLUVO doba noći i ZAPROSIO je sa NAJJEFTINIJIM prstenom: "Gađala me je jastukom i izletela iz sobe UPLAKANA"

unsplash.com

Pošto je napravio poveću grešku, jedan muškarac (35) obratio se korisnicima popularnog foruma "Redit" i objasnio da mu je devojka tokom petogodišnje veze "dala do znanja da želi da se uda za njega", na šta joj je on često govorio da se strpi, prenosi "The Sun".

Međutim, igrom slučaja, posle jednog izlaska je odlučio da je vreme da joj postavi ovo pitanje, ali problem je bio u načinu na koji se sve to odigralo. 

- Sinoć sam izašao sa društvom i malo sam popio. Odlučili smo da se malo zabavimo na onim mašinama iz zabavnog parka, gde ako dobro odigrate igricu i dobijete poklon. Dobio sam glupi plastični prsten. U stanju kakvom sam bio palo mi je na pamet da je dobra ideja da sa time zaprosim devojku. Drugari su me čuli i smejali se. Došao sam kući i probudio je, rekavši joj da hitno ustane iz kreveta - napisao je anonimni muškarac.

Zabrinuta i pospana, pitala ga je da li je sve u redu, a on joj je samo "promrmljao" da sedne da ivicu kreveta.

- Zatim sam kleknuo na jedno koleno, pružio joj plastični prsten, pitao je da se uda za mene i pukao od smeha. Nisam baš dobio očekivanu reakciju - nastavlja on.

Naravno, reakcija njegove bunovne devojke ga je pomalo iznenadila, iako je on mislio da je cela situacija krajnje komična, partnerka ga je gađala jastukom pa je potom uplakana izletela iz sobe. 

- Još sam bio pripit i nisam mogao da prestanem da se smejem. Plakala je i govorila: "Ne mogu da verujem da ti je ovo smešno, znaš koliko mi znači da se udam, a tebi je do šale". Pitao sam je kako zna da je to šala, a ona je rekla: "Bolje bi ti bilo da jeste sa tim prstenom". Rekao sam joj da je u pravu, da se šalim, legao u krevet i zaspao. Danas je plakala i pričala mi o tome kako sam joj se rugao - napisao je muškarac, pa je na kraju objave dodao da je sve ovo vrlo ironično, jer on zapravo planira nju uskoro da zaprosi. 

Objavu je završio sa pitanjem "da li sam pogrešio", a komentari korisnika nisu prestajali da se nižu.

"Zaista loš potez, petljaš sa njenim emocijama i trošiš joj vreme", "Nadaj se da te neće ostaviti pre nego što je zaprosiš", "Da sam na njenom mestu imala bih želju da se udam za bolju osobu od tebe", "Ovo deluje kao da ste tinejdžer, osim toga, sve ideje su dobre dok ste pijani, kasnije najčešće nisu", samo su neki od komentara.

Komentari (0)
Loading