Osveta žene iz Priboja: Muž je prevario, pa je LJUBAVNICI poslala BRUTALNU poruku, ali ne preko TELEFONA

Vesti 12.10.2022 15:05 0

„Osveta se servira hlada“. Verovatno je ovo bio moto prevarene žene iz Priboja.

Osveta žene iz Priboja: Muž je prevario, pa je LJUBAVNICI poslala BRUTALNU poruku, ali ne preko TELEFONA

Shutterstock

Na društvenim mrežama, tačnije na Instagram stranici 192_rs se pojavila fotografija automobila koja je podelila ljude u Srbiji. Naime, navodno je fotografija nastala u Priboju.

Povređena žena je iskoristila crni sprej da napiše: „Ostavi mi muža, ku*vo“, a preko haube je nacrtan falus. Iz ovoga se zaključuje da se radi o prevari, što je podelilo ljude. Kako to obično biva, jedni su stali na stranu prevarene žene, dok drugi brane ženu sa kojom je njen muž prevario.

- Šta ti je ona kriva svog džukca veži; Sad će joj tvoj muž farbati auto. Ili kupiti novi…; Nikad neću ovo razumeti, a MUŽ kao nije kriv kriva je samo ova žena (ljubavnica) je l’????; Muž da voli ženu, ne bi otišao drugoj. Tako da Ljubavnica, nije kriva – neki su od komentara.

Međutim, povela se polemika i o tome ko je tu u stvari kriv.

- Koliko navalentnih žena ima niste svesni. Ni jedna žena sebi ne sme dozvoliti da bude nečija ljubavnica! To treba uvesti zakonom. Ko ne plati na cesti platice na ćupriji. Ni jedan dom ne sme biti rasturen od strane treće osobe. Niti muž sme dozvoliti sebi da padne pod iskušenje da rasturi dom, život ženi, sebi i deci, zbog malo užitka sa strane – napisala je jedna osoba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- A muž jadan nevinašce, nedužan… nikad neću razumeti ove žene što napadaju ljubavnice svog muža, umesto njega samog – napisala je druga.

Nije švalerka kriva nego muž... Uvek je partner kriv; Bravo puna podrška za ženu! – još su neki komentari.

Istina je uvek negde između i uglavnom celu znaju samo osobe koje su učesnici. Ko je kriv, na kraju dana, nije ni bitno. Jako je važno da se stvari reše mirnim putem, ali šta da se radi.

U našem društvu uglavnom krive žene da su one razlog što ih muž vara, što nije tako. S druge strane, obično se krivi ljubavnik ili ljubavnica što su nečiji muž ili žena bili neverni. Problem postoji, uglavnom, između supružnika, koji nije rešen na adekvatan način, te se dešavaju ovakve stvari.

Važno je da ne osuđujemo i da se ne mešamo u ovakve stvari na loš način. Ukoliko neko traži pomoć, da budemo tu, a ne da gledamo popreko što nam se neko obratio. Budimo ljudi.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading