Šokantne scene iz BOLNICE: Medicinska sestra bacila NOVOROĐENČE, a otac sve snimio!

Vesti 18.04.2023 11:10 0

Američki mediji prenose priču koja se odigrala u jednoj od bolnica u državi Njujork

Šokantne scene iz BOLNICE: Medicinska sestra bacila NOVOROĐENČE, a otac sve snimio!

Shutterstock

29-godišnja medicinska sestra brutalno je treskala bebu, nasilno je okrenula i bacila u krevetac. Ceo incident snimio je otac mališana i potom pokazao upravi ustanove. Žena je zbog svog skandaloznog ponašanja pretrpela teške posledice.

Amanda Burk je uhapšena prošle srede, 12. aprila. Ova 29-godišnjakinja je optužena za ugrožavanje dobrobiti deteta, saopštilo je tužilaštvo okruga Safolk na Long Ajlendu.

 

 

Burke je bivša bolnička sestra u Vest Ajlipu. Ona je 6. februara šokirala sve ponašanjem prema novorođenčadu, nakon čega je otpuštena sa posla.

"Ona je prišla novorođenčetu dok je bilo u krevetiću, podigla ga, brzo ga okrenula i grubo gurnula licem nadole u ​​krevetac", navodi se u saopštenju tužilaštva.

O ponašanju žene odmah je obavešteno rukovodstvo bolnice. Prema pisanju medija, Burk je otpuštena "u roku od nekoliko sati nakon incidenta". Njen slučaj će uskoro biti iznet na sud.

Dečak (5) je bio ZDRAV, a mesecima KAŠLJAO: Kada su uradili rendgen, doktori su ostali u ŠOKU

Advokat bivše medicinske sestre uveren je u nevinost svog klijenta. „Amanda je izvanredna, uzorna, saosećajna medicinska sestra koja nije i nikada ne bi uradila ništa što bi moglo da ugrozi bilo koje dete ili pacijenta o kojoj se brine“, rekao je Robert C. Gotlib za NBC.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading