VELIKI ŠOK je zadesio devojku: Samo 50 minuta pre POROĐAJA, Hana (23) je saznala da je TRUDNA!

Vesti 02.12.2021 16:25 0

Jedno jutro se samo probudila sa užasnim bolovima u leđima, a porodica je brzo reagovala i odvezla devojku u bolnicu, sumnjajući na upalu slepog creva

VELIKI ŠOK je zadesio devojku: Samo 50 minuta pre POROĐAJA, Hana (23) je saznala da je TRUDNA!

Printscreen/TikTok

Hana je danas samohrana majka devojčice, a njena trudnoća i sam porođaj nije tekao kao kod ostalih trudnica. Naime, Hana (23) nije ni znala da je trudna sve do poslednjeg momenta.

Kada je ustala sa velikim bolom u leđima, brzo je stigla u bolnicu, ali tada je usledio veliki šok za sve, devojci je pukao vodenjak i porođaj je krenuo.


Samo 50 minuta pre nego što se devojčica rodila, Hala je saznala za trudnoću, iako je sve vreme uzimala pilule za kotracepciju.



- Tata meje  pronašao ujutro u kupatilu dok sam se grčila od bolova. Nazvali su hitnu i rečeno im je da je možda upala slepog creva. Stigli smo u bolnicu i hteli su mi izvaditi krv, ali ja sam se toliko previjala od bolova da nije bilo moguće. Dva minuta kasnije puknuo mi je vodenjak, a za manje od sat vremena postala sam majka devojčice koja sada ima tri godine - priča Hana u objavi na TikToku.

U komentare ispod videa javljale su se žene s istim iskustvom.

- Ja sam saznala u 27. nedelji trudnoće - napisala je jedna, a druga se nadovezala:  - Unatoč piluli, otkrila sam da sam trudna u 34. nedelji.

 

Komentari (0)
Loading