Deniz posle zahvata estetske medicine izgleda "KAO ŽABA": Dečko se UPLAŠIO kada me je video

K.Ć. Vesti 14.12.2022 10:55 0

Britanka je želela da ispuni svoj san i da ima crte lica kao manekenka

Deniz posle zahvata estetske medicine izgleda "KAO ŽABA": Dečko se UPLAŠIO kada me je video

Printscreen/TikTok

Međutim, njena metamorfoza se završila drugačije nego što je očekivala, nije postala divan leptir. Nakon zahvata, žena se požalila da liči na žabu.

Britanka Deniz Valiantis je, kao i mnogi zaljubljenici u tretmane estetske medicine, želela da promeni nešto u svom izgledu. Žena je očajnički želela da ima oštru vilicu. Zato je bila podvrgnuta operaciji kako bi se oslobodila sala na bradi.

U početku je Deniz mislila da je operacija dobro prošla i da je njeno „novo lice“ izgledalo kako je ona zamišljala. Posle nekog vremena pojavila se mala oteklina oko brade , na šta je bila upozorena.

Posle nekog vremena, ovaj "mali" otok je počeo da se razvija. Njeno lice postalo je mnogo okruglo nego pre zahvata. Žena je primetila drastičnu promenu u svom izgledu.

Britanka je odlučila da svoj neuspeh u tretmanima estetske medicine podeli na društvenim mrežama. Pokazujući uvećan donji deo podbratka, zaključila je da liči na žabu.

 

@missdvaliantis PSA if you do fat dissolving you *will* look like a frog for approx 3 days 🤣 #FatDissolving #Aqualyx ♬ Oh No - Kreepa

 

Deniz Valiantis je, govoreći o efektima njene metamorfoze, napomenula da je čak i njen dečko bio prestravljen njenog izgleda. Žena je, uprkos neželjenom otoku, prišla šaljivo ovoj temi.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading