Čula je NAJSTRAŠNIJU stvar koju jedna MAJKA može da čuje: Polila ga je ključalom vodom i to je odredilo njenu SUDBINU

Vesti 09.09.2022 16:26 0

Korina Smit, 59, polila je ključalu vodu sa šećerom na usnulog muža Majkla Bejnsa (80) nakon što joj je ćerka priznala da je Majkl seksualno zlostavljao nju i njenog brata kada su bili deca

Čula je NAJSTRAŠNIJU stvar koju jedna MAJKA može da čuje: Polila ga je ključalom vodom i to je odredilo njenu SUDBINU

Shutterstock

Korina je prokuvala dva kotla vode i pomešala je sa tri kesice šećera u baštenskoj kanti. Zatim je otišla u spavaću sobu u prizemlju gde je on ležao u krevetu spavajući i polila ga rastopljenim šećerom.

Šećer je, tvrde tužioci, „tečnost učinio viskoznijom, gušćom i lepljivom, tako da se zadržava na koži i nanosi veću štetu i to je upravo ono što je uradio“. Bejns je zadobio opekotine na 36 odsto tela. Primljen je u odeljenje za kritičnu negu u bolnici za opekotine. Pretrpeo je presađivanje kože i operacije, ali je na kraju preminuo od zadobijenih povreda pet nedelja nakon incidenta, 18. avgusta 2021.

14. jula prethodne godine, Smitova ćerka joj je rekla da je Bejns seksualno zlostavljao nju i njenog brata „dugi niz godina dok su bili deca“. Njen brat Krejg je oduzeo sebi život 2007. kad je imao 25 godina. Bio je u nevolji  celog života, čak je odlazio u zatvor zbog napada. Pre smrti, priznao je svojoj majci da je osoba koju je napao pedofil koji ga je „seksualno dodirivao“. Godinama kasnije, Smit je povezala ovaj incident sa tvrdnjom svoje ćerke i kaznila onoga za koga je mislila da je odgovoran.

Sud se složio da nije namerno pokušala da ubije Bejnsa. U policijskom intervjuu, priznala je: „Prihvatam da sam prelila Majkla ključalom vodom sa šećerom. Cela stvar je pomalo zamagljena. Minute su postale sekunde. Jednostavno sam se izgubila i bila sam toliko emotivna da nisam delovala iz osvete." Glavni inspektor Pol Hjuz je rekao: „Smit je ubila svog muža Majkla na tako bolan i okrutan način. Bacati na  nekoga vrelu vodu dok spava je apsolutno užasno. To što je takođe pomešala tri kesice šećera sa vodom pokazalo je odlučnost da mora da izazove ozbiljnu štetu.

Porota ju je proglasila krivom i osuđena je na doživotni zatvor sa najmanje 12 godina pre nego što uopšte dobije pravo na razmatranje uslovnog otpusta.

Iako okrutna, Korinina odluka, dočekana je na društvenim mrežama pozitivno, pa je tako jedan od korisnika "Facebook" stranice, na kojoj je vest objavljena  napisao "Ona je prava majka"

Bilo je komentara onih koji su smatrali da je trebalo da bude čak i surovija i da koristi lepak, a mnoge žene su se složile da bi uradile istu stvar.

 
Komentari (0)
Loading