Ovaj DETALJ otkriva MUŠKARCA koji VARA: Žene OTVORITE oči i sprečite ljubavnu TRAGEDIJU na vreme

Vesti 05.04.2022 16:03 0

Danas je takvo vreme da se sve lako da proveriti, ali ovi sitni detalji odaće ga odmah u samom startu

Ovaj DETALJ otkriva MUŠKARCA koji VARA: Žene OTVORITE oči i sprečite ljubavnu TRAGEDIJU na vreme

Shutterstock

Najnovija studija stiže sa Univerziteta Mičigen objavila je koje kako to da prepoznamo muškarca koji vara u vezi, braku. 

Naučnici tvrde da muškarci koji nose brendiranu odeću, naime sa velikom oznakom brenda, skloniji su prevari i više ulažu u samo zavođenje žene nego što ih zanima neka dublja priča. 

Studije su sprovele jedan eksperiment gde su pokazali mušarcima određene majice sa malim logom i majice na kojima je znak dosta veći. 

Skoro se 90 odsto njih opredelilo za veći znak kada su u pitanju određene prevaranstke situacije. Pa su tako na osnovu toga istraživači zaključili da veći logo na majici, veća i verovatnoća da je muškarac prevarant.

Takve muškarce zanimaju samo afere i priče na jedno veče, veoma je mala verovatnoća da će biti zaniteresovani za dugotrajne ljubavne odnose.

Drugo zanimljivo istraživanje je spoveo psiholog Danijel Kriger koji je želeo da utvrdi da li muškarci koji nose napadnu odeću, privlačni ženama i da li žene žude za bogatim muškarcima da bi mogle sebi da osiguraju dobru materijalnu budućnost. 

Na oba pitanja, odgovori su potvrdni.

Ovo su samo jedni od mnogobrojnih sitnica koje mogu da se poklope kako biste lakše uočili da je muškarac neveran. 

 

Komentari (0)
Loading