Neverovatna LJUBAVNA priča: On je bio beskućnik i alkoholičar, ali nakon jednog pitanja Ejmi se UDALA za njega

Vesti 16.09.2021 10:52 0

Ejmi Abrahamson (41) koja živi u Švedskoj podelila je svoju ljubavnu priču sa milionima gledalaca

Neverovatna LJUBAVNA priča: On je bio beskućnik i alkoholičar, ali nakon jednog pitanja Ejmi se UDALA za njega

Printscreen/Youtube

Ejmi je inače autorka knjige za decu. Ona je iznela u javnost svoju romantičnu ljubavnu priču.  Zaljubila se u beskućnika alkoholičara kojeg je upoznala na ulici, a danas su u braku s dvoje dece.

Ejmi je 2006. godine boravila u Amsterdamu kad joj je, dok je sedela na klupi, prišao stranac i pitao je koliko je sati. Kasnije je saznala da je njegovo ime Vik Kokula. Iako je taj muškarac bio beskućnik koji je spavao po žbunju, očigledno se nije kupao danima, a pritom smrdio na alkohol, žena je odmah, kaže, primetila njegove “predivne smeđe oči”.

Vik ju je odmah nasmejao i među njima se razvila privlačnost. Nakon kratkog razgovora dogovorili su sastanak na istom mestu za nedelju dana.

Ona se ubrzo vratila u Beč gde je u to vreme živela i iako je Viku ostavila svoj broj telefona, nije mislila da će je ikad nazvati. Nakon tri nedelje primila je poziv, a Vik joj je rekao da je stigao u Beč kako bi je opet video.

 Deset godina kasnije, Ejmi i Vik su gostovali u emisiji "This Morning", kao bračni par koji sada ima šestogodišnje blizance Destoa i Tilou.

Venčanje se održalo u dvorcu, a Vik je još jednom promenio svoj život, ostavio alkohol, nastavio obrazovanje i stekao zvanje mašinskog inženjera, piše The Independent.

 

 

Komentari (0)
Loading